etsy

Indretning til ny lejlighed

Så… Nu blev det min tur til at skrive lidt herinde. Sebrina presser lidt på, for at jeg kommer igang! 🙂


Som I nok har hørt, så er vi igang med at flytte, og sikke et rod. Synes godt nok at mit hoved er bombet med alle de ting vi skal huske og planlægge. Man skal ikke flytte mange gange før man kan kalde sig projektleder, tror jeg! Derudover er jeg også igang med min kandidatafhandling, hvilket også tager en del af min koncentration oveni alt flytteriet. 


Men nok om det… Ville lige dele nogle overvejelser omkring indretning til vores nye lejlighed med jer. 
Vi valgte at sælge vores spisebord og kommoder inden vi flyttede, så vi slap for at skulle bære det ned fra 4. etage. Nu er det så, at vores overvejelser går på, hvilket bord vi skal vælge!? Hmm, alligevel ret vigtigt for, hvordan vores stue kommer til at se ud. Så her er der lige nogle interessante bud på, hvad vi gerne vil have. 


Først et Hay bord som er super fedt til ca. 4100 kr.
                                           designdelicatessen.dk
Og alternativet er dette bord, som vi har fundet.
Vil helst ikke afsløre lige nu hvor bordet sælges, da der kun er ét af dem 😉
 Skal nok skrive det senere når vi har valgt bord! Det koster 4.000 kr.

Hvis I har en mening om det, så er I velkommen til at skrive det 🙂 Eller hvis I har alternativer til det, for det er svært at finde rundt i alle indretningshjemmesiderne på nettet. 

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg syntes det første, tænker det kommer til at passe godt til jeres sorte sofa (hvis i stadig beholder den) plus det er fedt anderledes. (jeg går ud fra i skal have stue/ spisestue i et – jf. din beskrivelse)

    Personligt syntes jeg læder + krom/stål som stellet på nederste billede er, er lidt for upersonlig – men bliver det jeres valg er jeg nu sikker på i nok skal få det gjort super smart!

    God flytning! og hils Aya
    Kh Sophie (MG)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sophie

    Tak for dit input 🙂 Synes også at det ville se super godt ud med det sorte Hay bord til sofaen, for ja det skal være stue/spisestue.

    Vi håber på at købe den Hay Bænk man kan købe til og så nogle fede stole på de anden side af bordet i nogle stærke farver muligvis.

    Mvh. Nicolai

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

etsy