Tak til Emilie og solen

Okay bloggen er blevet syltet lidt henover weekenden. Fredag kl. 24, blev Nicolai færdig med sit speciale (!!!), og jeg kom hjem fra arbejde.Lørdag vågnede vi så op til det smukkeste vejr, og jeg skyndte mig at takke min søde fætter, som havde fødselsdag! Prøv lige at se udsigten fra vores soveværelse (bortset fra det gule monster)

Nicolai smuttede afsted for at binde sin opgave ind, og Aya og jeg måtte ud og nyde det fantastisk vejr og snuse lidt til græsset. Det blev åbenbart for meget, da det satte sig på hænderne 😉

Turen gik forbi en genbrugshal, hvor jeg fandt et par kagedåser og nogle retrospil, samt lidt sandkasselegetøj… Ikke det mest spændende! 
Ellers har jeg arbejdet i aftenvagt hele weekenden, og nyder at jeg stille og roligt kan vågne op nu. Og da jeg tjekkede bloggen, fandt jeg ud af, at der var maaaaange besøg og flere faste læsere. Det skyldes så, at Emilie har ‘kåret’ os, som én af hendes favoritblogs. Det er så sejt, da vi ikke ligefrem er en modeblog. Tjek hendes blog ud her

Nu er der et par løbesko der kalder, nej råber! De har stået i skabet i to uger, da jeg først nu er snotfri! Og så er der også et pensum at gå i krig med… I aften fejrer vi så, at Nicolai har afleveret speciale. Vi skal ud og spise og nok en tur i biffen også. Aya skal så forkæles hos mormor og morfar:)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg