én af de dage jeg har savnet

høns i asparges

Altså på den usunde, men lækre og hurtige måde. Nammenam!


What you need: 2 kyllingefiletersmør, mel, 1 ds. hvide asparges i stykker, hønsebouillon, 2 dl vand, fløde, tarteletter, persille, salt & peber


How to:

  • Steg kyllingefileterne i ovnen v. 200 grader i ca. 30 min.
  • lav en opbagt sovs af smør og mel, og tilsæt væden fra aspargessnitterne
  • tilsæt herefter ca. 2 dl. vand sammen med hønsebouillon
  • tilsæt herefter fløde til sovsen er tyk og ensartet
  • Skær kyllingefileterne i små stykker og tilsæt disse + aspargessnitterne.
  • Tarteletterne får lige 5 min. i ovnen
  • og så serveres de med lidt persille. 


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

én af de dage jeg har savnet