usundt!
MEN det er nemt og smager skide godt (synes vi). Og det er simpelthen bare suppehorn, ost, fløde, stegte løg (løg som steges med mel), parmesanost og purløg
På skiferien fik vi øjnene op for en ret lignende denne, og måtte prøve den hjemme. Det blev ganske godt, og gøres således:
- suppehorn koges
- løg skæres i tynde ringe, og steges sammen med margarine el. smør, sammen med mel og lidt salt
- fløde og ost varmes op til det bliver en lidt tykkere sovs, og der tilføjes salt +peber
- herefter hældes de færdige suppehorn i sovsen
- og når løgene er blevet godt sprøde serveres retten med lidt parmesan og purløg
Uh, det ser lækkert ud 🙂 Tror du også det kunne være godt med fx. persille? Det kunne jeg godt fristet til at prøve. Jeg er jo så vild med jeres blog, så jeg har givet jer en award. Du kan læse mere her: http://retrorejen.blogspot.com/2012/02/ich-liebe.html