det dér 30..

Hit med din opskrift

Har I hørt om MCDonald’s ‘Din og Min Kogebog’? Diætist Rikke Lunau Storm står i spidsen for en ny kogebog til børn, som MCDonalds’ støtter og udgiver. Her er fokus på at børnene kan være med i køkkenet, samtidig med at de lærer at lave sund mad. Kogebogen bliver udformet, så den kan inspirere børn og deres forældre til at lave gode, sunde og lette måltider fra morgen til aften – selv i en travl hverdag. 


Og nu er det jo så, at I fantastiske forældre som læser med derude, kan komme på banen 🙂 I kan nemlig uploade jeres bedste opskrifter lige her i de næste fire uger og samtidig deltage i kapløbet om at få jeres bedste og sundeste opskrift godkendt af Rikke Lunau Storm, som udvælger de 20 bedste opskrifter til kogebogen. Den ventes offentliggjort i september og forventes at kunne købes på alle landets McDonald’s-restauranter. 
Blandt alle de opskrifter der bliver sendt ind inden 1. juni, vil der blive trukket lod om 10 gavekort á 500 kr til Irmatorvet.dk 


Læs meget mere om kogebogen her



dette er et sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det dér 30..