vinterjakker

familien bliver større…


Til foråret skal Aya være kusine, og jeg faster (og Nicolai vel onkel!?). Det er en nyhed som kun er et par dage gammel, og vi er meget glade herhjemme!! Der er allerede gået lidt babykuller i den, og selvom kønnet forbliver uvist til baby er ekstern, forhindrer det os bestemt ikke i at forkæle det kommende familiemedlem på forhånd. Det er jo ret nemt, med det der unisextøj; grå, gul og brun. Vi mener dog også, at en pige sagtens kan have f.eks. grønt eller blåt på og dreng rødt mv. Men hvorvidt det kommende forældrepar er enige i det, ved vi ikke lige, så nu er kiggeriet lige på den “sikre” side, og der er jo egentlig også 50% chance for at ramme rigtigt hvad angår farvevalg. Uh, det er så spændende…. 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinterjakker