✕
Staycation #4

Nye briller!

Se lige hvor glad jeg er 🙂 Jeg har nemlig fĂ„et nye briller! Efter at have de samme briller i 2,5 Ă„r var det pĂ„ tide med lidt forandring, men normalt er det at anskaffe sig nye briller ikke bare lige “et greb i lommen”, hvilket jeg virkelig har brokket mig meget over. LĂŠnge. Det er ogsĂ„ oppe i medierne nu, at briller i DK er aaaalt for dyre i forhold til vores nabolande, sĂ„ mĂ„ske priserne bliver justeret lidt i fremtiden? Det hĂ„ber jeg! Jeg har kun kunne “variere” med kontaktlinser. 
Men sĂ„ er det jo lige, at foof.dk tilbyder briller til 995,- inkl. glas (endnu billigere hvis du er medlem af Danmark). Jeg bestilte fem forskellige stel til afprĂžvning, og faldt altsĂ„ for Frk. Spears som I ser pĂ„ billedet. Jeg sendte stellene tilbage (gratis), og bestilte sĂ„ hende Spears dĂ©r, som I ser pĂ„ billedet, og fik hende allerede leveret efter nogle dage! Nu sidder de pĂ„ konstant, og mine dyre Flye briller (har dĂŠleme kostet mig 3500,-) bliver gemt lidt vĂŠk, selvom jeg stadig synes de holder. Kan I lide hende? AltsĂ„ Spearsbrillen? 

Jeg er sĂ„ glad og kan virkelig anbefale foof.dk, ikke kun fordi det er billige briller, men det er nogle seje moderigtige stel i god kvalitet – og ikke mindst, sĂ„ er servicen bare helt i top! Jeg fĂžlger foof.dk pĂ„ instagram og har set, at der er nogle rimelig seje briller in the making, sĂ„ der gĂ„r nok ikke 2,5 Ă„r fĂžr I ser mig med nye briller igen. Snarere 2,5 mĂ„ned 😉 
Brillerne har jeg vĂŠret sĂ„ mega heldig at fĂ„, sĂ„ ja, pĂ„ sin vis er dette indlĂŠg sponsoreret, men det er fuldt ud mine helt egne ord og tanker der fĂ„r frit lĂžb her. 

– Sebrina

10 kommentarer

  • Super seje briller. Jeg er ogsĂ„ pĂ„ kig efter nye men der er igen det med prisen der afholder. Men nĂ„r de er kĂžbt over nettet, hvad sĂ„ med styrken? Den er man vel nĂždtil vide pĂ„ forhĂ„nd?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ja din styrke skal du vide pĂ„ forhĂ„nd. Men inde pĂ„ foof.dk stĂ„r diverse priser for synsprĂžver hos optikere. Det svinger fra 100-400 kr mener jeg.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • De er sĂ„ fine til dig. Jeg har selv overvejet Foof lĂŠnge, men jeg skal lige have lavet en synsprĂžve fĂžrst. Og det har jeg ikke lige kunne tage mig sammen til. Men nu blev jeg da lige mindet om det igen.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ps. Hvilket brugernavn har de pĂ„ IG? Jeg kan finde en profil der hedder foof.dk men der er ingen billeder. Har de en anden profil?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Hej Signe! Ja det kan jo gĂžres til rimelige penge, sĂ„ se at fĂ„ det gjort 😉 De hedder foof_briller pĂ„ instagram 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Fie

    Hej HimmelspjĂŠt. Du er altid velkommen til at kontakte os bĂ„de pĂ„ mail og tlf, hvis du har spĂžrgsmĂ„l! 70 202 206 eller help@foof.dk. Vi hjĂŠlper hellere end gerne 🙂

    Bedste hilsner
    Fie, foof.dk

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Du skal vĂŠre velkommen til at prĂžve vores briller Signe og har du spĂžrgsmĂ„l, sĂ„ hjĂŠlper vi hellere end gerne! 🙂

    Bedste hilsner

    Fie, foof.dk

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Super Fie, sĂ„ mĂ„ jeg hellere tage mig sammen og fĂ„ lavet den synsprĂžve 🙂 Kunne godt bruge et par nye briller op stil studiestart 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Staycation #4