vil i vide noget?

Elsk hjertet

Vi er blevet spurgt om vi vil være med til at sætte fokus på Hjerteforeningens nye kampagne ‘Elsk Hjertet’, og der er ikke noget vi hellere vil! Det er det fede ved at være blogger, nemlig at sprede et godt budskab til flere end bare familie og venner. 

Hver dag året rundt dør nemlig 19 kvinder af en hjertekarsygdom. Det som flest kender til, er nok hjertesvigt og blodpropper. 
Hjertekarsygdomme er sammen med kræft den hyppigste dødsårsag blandt kvinder i Danmark, og trods de høje dødstal er det kun 30% af den nuværende forskning baseret på kvinders hjerter. Det skal simpelthen ændres! Hjerteforeningen ønsker derfor at samle ind til konkret forskning i kvinders hjerter baseret på salg af armbånd. 
Fine armbånd som koster 40 kr stk. De er lavet af ægte lædersnor og ret så moderigtige med nitter på, som er med til at give et råt look 😉 Fedt! I stedet for pusseenuttede lyserøde armbånd. Nej vi kvinder er seje, rå og vigtige og skal simpelthen kræve mere! Derfor kan armbåndene fra i dag købes i Matas, Føtex og udvalgte apoteker, og overskuddet går ubegrænset til forebyggelse og forskning af kvinders hjerter. Jeg synes i skal kigge mere på www.elskhjertet.dk eller www.hjerteforeningen.dk, hvor der også kan hentes opskrifter på lækker mad og desserter. Vi er selv fan af deres smuldretærte 🙂

– Sebrina <3 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil i vide noget?