Om at flytte fra byen (svar på spørgsmål)

weekend

ja det er jo blevet en tradition med de weekendindlæg, så her er endnu et 😉 Fredag aften kom jeg og børnene hjem. Nicolai havde fyldt hjemmet med blomster og lavet yndlingsretten, stegt flæsk med persillesovs. Dernæst stod den på fredagsguf til Disneysjov. Det er ægte fredag herhjemme. Ellers har der været lidt håndbold på programmet samt børnekræmmermarked i byen. Det var ret stort og Aya fik gjort sig nogle kup. Det bedste var naturligvis en trillende syngende hund med nissehue og næsen bidt af. Til 5 kr. Hun ville have DÉN. Har I haft en god weekend? Har I nogle weekendritualer? 
 
– Sebrina

 

3 kommentarer

 • Hvor hyggeligt! Og jeg elsker at Aya fandt den mest sølle hund:):) Jeg faldt også altid for staklerne som barn. Og da jeg endelig fik en levende kat, tabte den alle tænderne og fik bylder – sådan måtte det jo være…. Vi kom hjem fra neonatal på tho i fredags og har haft en stille og rolig weekend. Nydt hinanden og lille Ane. Vi har fået os et morgenritual, som vel bliver weekend ritual, når manden starter job igen. De to putter en time ekstra i dynerne, mens jeg laver kaffe og mme og inspicerer haven – så hyggeligt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, ligner en herlig weekend. Vores ritual er fredags slik og laaaangsom og lækker morgenmad lørdag + søndag med god kaffe, musik, mads & monopolet. Også gerne et smut ud i det blå. Det er altid weekendhit herhjemme. /Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De søde små ting burde være underskriften på jeres billeder; sødt lille firben (væsen?), lille søde Aya i græsset og de små ting der glæder i weekenden 😉

  Min kommende mand og jeg har ikke rigtig nogle faste ritualer i weekenderne, – andet end at gøre hvad vi har lyst til og sove liidt længere end vi kan i hverdagen. Det skal siges at vi ingen børn har (endnu), men det til trods ka vi også godt smovse i lidt ekstra godt til ganen fordi det er weekend 😉

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at flytte fra byen (svar på spørgsmål)