Fnubbu

Amerikansk mad i Århus….

Da jeg har været en del på farten de sidste par uger med arbejdet, så har Sebrina været efterladt med en hel del ansvar herhjemme. Det har jeg aldrig helt god samvittighed over, men samtidig er det også kun i korte perioder, hvor der er så travlt som i øjeblikket.

Men jeg får også oplevet en del igennem mit arbejde, og da jeg var i Århus for nogle uger siden spiste jeg med en kollega på en super fed og uhøjtidelig restaurant, som hedder Memphis Roadhouse. Amerikansk mad som jeg forestiller mig det (uden at jeg nogensinde har været i US – men still). Jeg fik en Combi Platte med – hold nu fast – Kansas City Ribs og North Carolina Pulled Pork (prøv lige at forestille jer det). Det var super lækkert og blev lavet i et åbent køkken med amerikanske tjenere.

 photo 004dbc8a-c772-4107-b138-615fb977af38_zpse6dab4b5.jpg

Jeg kommer en gang imellem forbi Århus med mit arbejde, da en af vores afdelinger også ligger derovre, så jeg tænkte på om I kan anbefale nogle lækre madsteder i Århus?

Nicolai

4 kommentarer

 • Anne

  Juul & Langhoff på Guldsmedegade er vikelig godt. Prisvenligt og gode råvarer. Derudover er omgivelserne rigtig hyggelig og indbydende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det er jo mit all-time favorit restaurant 🙂 Elsker det sted!

  Ellers så kan jeg varmt anbefale Oli Nico i Mejlgade til frokost og CANblau ved klostertorv til aften..

  /Lou aka frøken Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud! Savner USA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Det var sgu en solid omgang mad og godt med en Brooklyn Ale til..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fnubbu