Det er bare fordi

lidt om et bryllup + en vinder!

 photo 4b73d278-2191-421f-b8fb-28ec9a78e9bc_zps45b9d857.jpgså lever vi lidt igen! Her ser i lige en collage med mobilbilleder fra brylluppet og en vinder af POLKA gavekortet. Det blev Ditte A. og du vil modtage en mail snarest.

Vi havde ikke kameraet med til brylluppet, men der var flere der tog billeder, og måske jeg kan få fat i nogle af billederne 😉 Hvis bruden giver mig lov, skal I altså se hvor smuk hun var i sin kjole (som Maria Sander har designet i samarbejde med bruden). Alt var bare i brudeparrets ånd, og festen var helt igennem gennemført. Festen blev holdt på Nose2tail i Kødbyen, hvor vi fik lækker mad, fældet en masse tårer, danset og drukket. Bruden er en sygeplejeveninde, og vi er en gruppe på fem sygeplejersker, som har holdt ved lige siden studiet. Vi veninder havde lavet en ret sjov film om parret, som heldigvis fik alle til at grine – og vigtigst af alt brudeparret. Det var dog også et af de sidste indslag på aftenen, så måske det var derfor ;-). Det var en aften/nat hvor tiden bare fløj afsted, og hvor vi ikke havde lyst til at skulle hjem. Men vi var dog hjemme 4.30, for Alvin er stadig afhængig af mine bryster og kl. 7.15 var vi så forældre. Av Av AV! Nicolai havde også en håndboldkamp… Så i aftes gik vi så i seng kl. 20. Det er nok sådan set aldrig sket før. Og alligevel var vi trætte i morges kl. 6.30. Haha…

 

2 kommentarer

 • Ditte A.

  Yay, tusind tak. Jeg har allerede svaret på mailen, men vil også lige sige tak her. Både for en skøn blog og fed konkurrence. Jeg fødte en lille pige i onsdags, så lidt forkælelse til mor må være helt på sin plads. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Stort tillykke med din lille pige! Og det er nemlig mere end på sin plads med forkælelse til mor. Håber du finder noget godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er bare fordi