opturs onsdag

Vi sælger vores Emmaljunga Nitro City

 photo c6717fa7-f3da-4600-9a08-450c855d0cd0_zps6f614e7b.jpg
 

Vi har ikke plads i vores skur længere. Nu har vi jo fået os en ny vogn og har en babyjogger + alt muligt andet i vores lille skur, så vi har bestemt os for at skille os af med vores Emmaljunga Nitro City. Den er købt i 2011, og Aya har været i vognen siden hun var syv måneder og frem til hun blev storesøster 😉 Alvin har så været i den fra han var nyfødt og frem til nu. Det er en god storbyvogn, da den ikke er så stor og har svingbare forhjul. Det er muligt at vende “kassen” begge veje, så baby kan se frem mod verdenen eller kigge på mor/far 😉

Den er naturligvis brugt, men fremstår i god stand og kan sagtens klare et par børn eller flere. Der er skallet lidt af emaljen på styret, ellers ingen rust. Vi har betalt lidt ekstra for vognen, da vi valgte et andet stof, nemlig noget denimlignende, som i vores øjne, gør den lidt mere smart 😉 Lift medfølger, så den kan bruges lige så snart baby er ude. Ydermere er der “forlæder” og regnslag med. Myggenet sidder smart i kalechen.

Tværbøjlen følger ikke med. Den har vi ikke haft behov for da vi har brugt lift og derefter Voksipose til vognen. Det er dog muligt at købe den seperat hos en Emmaljunga forhandler.

Vi gav 5600,- for vognen og vil gerne have 2200 kr,- for den.

Hvis det har interesse så skriv til os på mail på denormale@outlook.com

– Nicolai

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opturs onsdag