spar 40% på børnetøj i Bilka t.o.m. fredag

Alvin 1/2 år!!

 photo 8fb135ca-4603-416b-8232-c435578a58bb_zps6ed9198f.jpgDenne lækre gut fyldte et halvt år i går! Dét er vildt, virkelig! Og der er krudt i ham 😉

Han nyder at være i gåstolen, som han ikke sidder i dagen lang- bare rolig. Han kommer godt rundt omrkring i den, og får fat i planter, og har i dag revet vores skostativ ned. Hov. Vi må til at børnesikre lidt mere.

Når han ligger på maven får han bevæget sig, men primært bagud til stor frustration!

Han har smagt kylling og torsk, og det hele ryger ned. Ikke noget nyt under solen dér. En altædende Alvin indtil videre. Han skulle bare vide, hvor stort maduniverset er 😀

Han ammes stadig, og er blevet ret bevidst om dét, og vil ikke tage flasken, hvilket vi synes er lidt ærgerligt. Det ville spare os for bekymringer, hvis vi en aften ville ud at spise, i biffen el. lign. Det skal jo nok gå, for han kan jo spise rigtig mad, eller grød og mos, og drikke af kop, men han bliver ammet inden sengetid, hvilket han virkelig nyder, og bagefter stort set falder i søvn i egen seng bagefter. Ja og så flere gange i løbet af dagen og også gerne et par gange i løbet af natten. Så brystet er han stadig ret meget afhængig af… Savner min nattesøvn. Han står nemlig gerne også op kl. 5.30.

Han er FÆRDIG kl. 17.30, så der bliver han puttet. Så har vi rykket vores spisetid lidt, så vi kan spise sammen med Aya og have halvanden time sammen med hende alene, inden hun puttes. Det er så skønt, og det giver en vis ro for Aya kan vi mærke. Skønt at kunne have 100% fokus på hende.

Det går fint med at sove på samme værelse med storesøster iøvrigt.

Middagslure varer oftest 30-45 minutter. Det hænder enkelte gange, at de bliver længere -men også kortere. Den seneste uge har jeg ligesom affundet mig med det i stedet for at blive frustreret. Men det er da hårdt at have et vågent barn all day, som også kræver sin opmærksomhed. Utroligt så forskellige børn kan være, men han kræver opmærksomhed, og bliver rasende, hvis han ikke får den. Så det får han naturligvis 😉 kan jo heller ikke lade vær! Men jeg trænger også bare til en hel dag uden ham kan jeg mærke. Har nogle ting jeg gerne vil gå i dybden med (bl.a. bloggen), men alt bliver forstyrret pga. de korte lure.

Det vilde er, at han har fået vuggestueplads pr. 1. januar 2014! Vi regner med en laaaaangsom indkøring fra februar, da jeg skal tilbage 17. februar. Da vil han være ni måneder, og der kommer et indlæg om dét at vælge at komme tilbage på arbejde “før tid”. Men kan hurtigt oplyse, at jeg kan arbejde 28 timer om ugen i over et år pga. dét, hvilket vi herhjemme synes er helt fantastisk. Så I må gerne kommentere på det, men jeg skal nok uddybe mine tanker omkring det i et andet indlæg, for der er nok nogen der undrer sig… 😉

Ved ikke om der er mere?! Vi elsker ham alle utroligt højt, og han er simpelthen den gladeste dreng, så længe han er hos os eller har vores fulde opmærksomhed, og hulker helt af grin. Det er så fantastisk, og det gør det så meget nemmere at være mor med en glad dreng. Han hiver fat i kinderne og åbner den savlede mund og prøver at kysse (snave) os, hvis han får muligheden imens han hviner af fryd. Åh Alvin… <3

– Sebrina

4 kommentarer

 • Malene

  Hvor er han bare SKØN 🙂
  Jeg nyder at læse om jeres familie, og jeg glæder mig til at høre mere om dine valg omkring barsel. Det kan helt sikkert inspirere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh, skøn unge! 🙂 Er selv startet “før tid” med min søn, og føler ofte jeg skal forsvare og forklare det, hvilket jeg jeg er lidt træt af, men vi trivedes altså ret godt med det hele familien, og det er bare det aller allervigtigeste synes jeg. Jeg har en glad familie, og så er jeg ligeglad med, hvad alle andre synes er det rigtige, for os har det altså været at starte tidligere end så mange andre. Held og lykke med det, det skal nok gå godt, I virker som en dejlig og glad familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ej hvor er det dejligt at høre. Jeg føler det samme nemlig, hvorfor jeg også vil skrive indlægget om det. Og du har helt ret, man skal være fuldstændig ligeglad, for man træffer jo den beslutning som er bedst for netop sin familie- og ikke andres 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spar 40% på børnetøj i Bilka t.o.m. fredag