Live video!! En vinder af Nomi er fundet

Der er ikke så længe til…

 photo jule_zpsd6508ec3.jpgog vi glæder os altså allerede lidt herhjemme! I år skal der være en lille husnisse på spil hver dag, så Aya kan vågne op til en overraskelse (foruden gave og lågekalendre). Derfor har vi spurgt om lidt hjælp på vores facebookside, hvor vi allerede har fået gode inputs til nisseløjer- TAK for det :-). Har I nogle løjer at byde ind med også? Vi skal jo så småt begynde at have styr på det, da der er under en måned til at nissen skal på spil 🙂 Jeg har altid været vild med julen, og kunne ikke helt forstå min mor dengang hun fortalte, at på et tidspunkt er det ikke så meget de gaver man selv skal have, som man glæder sig allermest til, men de gaver man giver. Og der er jeg nået til. Misforstå mig endelig ikke, for jeg ELSKER at få gaver, men julen har bare fået en helt særlig og anden betydning, når Aya er kommet til, og særligt efter hun er ved at være så stor, at hun kan glæde sig og ønske sig bestemte ting og sager. Hun kan huske julen sidste år, og julemanden skal bestemt ikke komme. Hun sked jo i bukserne af skræk sidste år 😉

Jeg vil nyde denne jul og nytår. Det bliver jo nok sidste gang i maaaange år, hvor jeg har helt fri. Shit der skal bages mange julekager og købes gaver i god tid (som om).

Glæder I jer? Og særligt til hvad?

-Sebrina

13 kommentarer

  • Jeg glæder mig rigtig meget. Jul er for mig hygge, julelys, nisser og risengrød. Ja, jeg er nok stadig lidt barnlig – selvom der er kommet en yngre dame i huset.

    Jeg læste et sted, hvor de havde farvet mælken med rød frugtfarve. Så når børnene skulle have et glas mælk om morgenen, havde drillenissen tryllet det rødt. Det var en sjov ide, synes jeg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Ja dén med frugtfarve skal vi også lave herhjemme 🙂 Åh ja vi glæder os også meget:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • at se mine kære glade, at give gaver, at modtage gaver (tænk der er nogen som tager sig tid til at udvælge en gave til moi!) og til den gode julemad, som er bedst “som min mor laver den”!
    – Og til at have fri i nogle dage og tænke yes, der er et heelt år til juleræset igen (jeg arbejder i butik!)

    // Rikke //

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Puha det må være hårdt at stå i butik i julen. Håber du får en dejlig jul, det lyder til at du godt ved hvad der er hyggeligt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • åhr jeg er også totalt juleelsker og glæder mig til næste år når der en lille at fejre julen med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Ja det er bare noget helt særligt, når der er en lille <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op hvor har vi haft meget sjov med drillenissen i tidens løb. Jeg tror simpelthen at det har været ungernes yndlings juleting og jeg kan kun anbefale det. Nu er vores børn nok ved at være for store tænker jeg (men vent bare, det troede jeg også de var sidste år men der blev alligevel skrevet breve til drillenissen og så måtte han jo igang igen…). Efterhånden har vi samlet en hel masse ideer til drillenissen og det bliver næsten for meget at gengive det her, men hvis du klikker her kan du se hele listen: http://badut.typepad.com/badut/drillenisse-tricks.html. Måske er der noget imellem I kan bruge. Jeg kan også anbefale en nissedør: http://badut.typepad.com/badut/2011/11/nissedør.html. Især til mindre børn er det et hit (men husk at lime den ordentligt fat) og derkan ske alt muligt sjovt henne omkring den dør. Det har vi haft meget sjov med.

    Held og lykke, jeg er helt misundelig over alt det sjov der venter jer denne december.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Årh 1000 1000 tak for link! Der er helt sikkert noget vi kan bruge 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Til pynt, til godter og til samvær med vores bedste mennesker. Mest af alt til en rolig og skøn juleaften – og til vores årlige julestue. Og til at opleve Beans reaktion på julen i år. Sidste år fattede hun jo hat af det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Haha, det er også først sidste år Aya forstod bare lidt, men hun kan bestemt huske det, og tror kun det bliver sjovere og sjovere hvert år nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

    Hjemme hos mine forældre, der har plejebørn ;), huserer der to små drillenisser “Tiske” og “Taske” (et par nisseklude-dukker), som bliver levende om natten og render rundt og laver løjer, der bl.a. involverer tin som at putte pebernødder i strømperne mm. og så farver de bl.a. mælken blå, grøn og lyserød! ;p Det er dog også dem, som putter små gaver i ungernes julesokker- de er vildt populære! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Hehe det lyder en god idé med navne til nissen (eller nisserne). Tak for tip!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skrev en lang kommentar her tidligere i dag, men det er ligesom den er forsvundet???

    Prøver igen for jeg vil så gerne fortælle hvor meget sjov vi har haft med drillenissen hjemme hos os. Det har simpelthen bare været den bedste juletradition overhovedet for ungerne og de har næsten ikke kunnet vente på at nisseløjerne gik i gang. Tænker at de nok er for store nu allesammen og glæder mig allerede til jeg en dag får børnebørn jeg kan lege med. Hvis du vil se nogle af de drillerier nissen har lavet hjemme hos os kan du eventuelt se her: http://badut.typepad.com/badut/drillenisse-tricks.html, for det bliver ligesom for meget at skrive det hele ned.

    Rigtig god fornøjelse med julerierne. Elsker det!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Live video!! En vinder af Nomi er fundet