byKier give away!

Her er jeres fantastiske rengøringstips – og 2 vindere!

Wauw 1000 1000 tak for alle jeres tips til en mere miljøvenlig rengøring i hjemmet. De er brugbare hver og én, og planen var, at vi ville liste alle de gode tips, men det ville blive lidt rodet og langt! Så der vil komme flere indlæg med miljøvenlige rengøringstips, takket være jer læsere!

Vi har udvalgt Simone med følgende tip:

Herhjemme vasker vi alt tøj/sengetøj/håndklæder/viskestykker mv. i soapnuts. Soapnuts er ikke blot allergi venlige, men (næsten endnu vigtigere for os) så skåner de også miljøet, som jo ikke har så skide godt af al det sæbe. Man smider 3-4 soapnuts i en sok eller lille vaskepose og så holde de til et par vaske. På amazon kan man få et kilo til 100kr og det holder til ca. 330 vaske! Om soapnuts: ‘naturally sourced, non toxic, allergy free laundry detergent. Vegan, hypo-allergenic, organic and totally biodegradable’. “Nødderne” har en lidt eddike agtig duft og tager derfor al lugt og vasker fuldstændig rent. Har jeg større pletter får det lige lidt opvaskemiddel inden jeg smider det i maskinen. Har også en vanish i back up.. Men har endnu ikke brugt den siden vi skiftede over til soapnuts! -Vi har dog heller ingen børn ;-) Anywho, kæmpe anbefaling herfra!
Hvis i er fristede, sender jeg gerne et par nødder på prøve jeres vej.. Om ikke andet, så som tak for altid hyggelig underholdning.
Go clean, go green ;-)”  photo e9716a94-edec-4da9-b5d7-73fe8e64ee20_zps1b182f0c.jpg

Dét er helt sikkert noget vi skal prøve herhjemme! Og vi glæder os til at give vores anmeldelse tilbage til alle vores læsere 🙂

Det næste er Mariannes råd;

“mit råd er til rengøring af mikroovn. Sæt en skål vand med citronsaft i og lad det koge i nogle minutter. Derefter er fedt og snavs lige til at tørre af” photo 01467327-f74b-4dc5-9ccb-f5e14bff9768_zpsde29bb9b.jpg

simpelthen fordi vores mikroovn dagligt er i brug, særligt nu hvor der skal varmes grød og mos til Alvin. Så vi er lidt trætte af at stå og gnubbe for at få madresterne af, så dit tip er afprøvet – og det virker 😀

Det har været meget svært at vælge de to vindere ud, for der er mange tips, som vi faktisk ikke kendte til og helt sikkert skal afprøve i den nærmeste fremtid!

Men tillykke Simone og Marianne. Vi sender en mail afsted til jer, og mange tak til alle for jeres deltagelse.

– Nicolai & Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

byKier give away!