Vinderen af byKier støvlerne

Skateboardet – eller det bedste søskendebræt

 photo a0bb2285-973d-44a4-b56a-022de6e930cf_zpsa8cea786.jpgVi har nævnt det før, men vi er glade for at vi blev udvalgt som ambassadører for Orbit G2 vognen. Det var noget vi søgte om via deres facebookside, hvor de søgte tre familier som kunne være ambassadører. Vi blev den ene af familierne.

Nå, men vognen er med os overalt, mest fordi den er nem at slå sammen og kan ligge bag i min Ford Ka aka. Rødbeden :-D. Hver dag når jeg henter Aya sætter jeg søskendebrættet på, som vi herhjemme kalder for ’skateboardet‘. Det er nemt at sætte på og pille af igen, og hvad I ikke ser på billedet er, at det kan sættes på en lille krog, så det ikke behøver at være nede, hvis storesøster ikke er med. Det monteres på hjulene i stedet for imellem dem, hvilket betyder, at det ikke generer min gang, og Aya ikke kigger lige ind i vognen. Alle vi møder på tur, beundrer det bræt, og det kan jeg godt forstå! Som én af de ældre i familien sagde; “Dét er da godt nok smart, men den (vognen) ligner nu alligevel en rumraket” :-D. Looket har vi vænnet os til, og anser os bare for en topmoderne børnefamilie med sådan en fancy vogn. Men hey, når Kanye West og Tobey Maguire ses med vognen, så er der vel noget om snakken! 😉  photo e1865c2c-1bad-41fa-9802-63893fd2847f_zpscadb2dfb.jpgI kan evt. læse lidt om vognen på dansk her . Orbitvognen kan købes online hos babyshower.dk for 5998 kr. her og i jordemoderhuset i Badstuestræde.

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af byKier støvlerne