Lækker White Chocolate Mochas på vej til

Hverdagen…

 photo 82cbe009-494c-4c76-93d6-d9377e1c868f_zps0d389b35.jpg
Herhjemme er vi faktisk glade for hverdagen. Det ville da også være dumt andet!? Herhjemme starter den med at Nicolai smører Ayas snacksmadpakke (hun får froskost i børnehaven), medmindre han smurte den aftenen inden. Ja, det er Nicolai der ca. 80% af gangene klarer den 😉 Vi har Louisa Lorangs madpakkebog til inspiration, og det er altså lidt nødvendigt herhjemme, når det bliver lidt for trivielt, for så spiser Aya ikke så meget… Kan afsløre at hun her fik kernegodt rugbrød fra Kohberg smurt med crunchy peanutbutter uden sukker (den der koster omkring 22 kroner i Rema1000), pærestykker, blommetomater, figenstang med banansmag og en grovkiks. Det hele kan arrangeres pænt i hendes madkasse fra Sistema som bl.a. kan købes på Apoteket for omkring 40 kroner (mener jeg!). Sådan en madpakke er hun ganske tilfreds med. Og så spiser vi morgenmad sammen, Nicolai tager et hurtigt bad, stryger sit tøj imens jeg begynder at putte Alvin til sin første lur. Derefter er det Ayas tur til at komme i tøjet, og så smutter hun og Nicolai afsted. Jeg joiner ofte Alvin ved denne lur, eller snupper en kop kaffe under dynen med computeren på skødet imens Go’ Morgen Danmark kører ;-).

Ja det er sådan den starter herhjemme pt…. helt uden filter!

– Sebrina

 

 

3 kommentarer

 • Jeg var faktisk meget overrasket over at det peanutbutteret vi havde i en omgang indehold sukker – men det forklarte også hvorfor det slettes ikke opførte sig som det plejde under madlaging! Så nå er det tilbage til det “goe gamle” – der smager riktig og uden sukker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Der er meget peanutbuter der indeholder sukker– helt unødvendigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina P.

  Det lyder som hyggelige morgenstunder 🙂

  Sukker i peanutbutter! Det var jeg ikke klar over….:(
  Men dejlig snack madpakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker White Chocolate Mochas på vej til