Husk nu...

Nicolais ønsker til jul

 photo nicoslash_zpsfd1f4d78.jpg

1. 686 snowboard anorak €220/ 2. River Island skjorte 177,-/ 3. Game of Thrones bøgerne/ 4. Aldo sko 819,-/ 5. Key busker 800,-/ 6. NN.07 1100,-/ 7. Minimum skjorte 576,-/ 8. Burton snowboard €299/ 9. Royal RepubliQ computertaske 1395,-/ 10. asos lædersko 384,-/ 11. Champlin bukser 900,-/12.  asos sko 432,-/

Så har jeg også fået fremvist min fantastiske liste af ønsker! Det går mest på tøj, da det er sparsomt med tid til at shoppe i disse tider. Hvad har I købt til jeres kærester derude? Jeg ved at Sebrina har brug for lidt inspiration, selvom jeg har givet hende nogle gode muligheder ovenfor 😉 Iøvrigt længe siden at I sådan rigtigt har hørt fra mig, men jeg har travlt med arbejde, håndbold og være far og kæreste. Men Sebrina kører det også fint herinde 😉

– Nicolai

7 kommentarer

 • Jeg synes skjorten på billede 2 er ret cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Rigtig god inspiration! 🙂 Jeg har købt en termokande og et par Stephen King-romaner til min kæreste, men mangler stadig en lille ting. Skjorten fra River Island er rigtig fin! Ved du eventuelt, hvordan den er i størrelsen i forhold til andre mærker? Jeg kan jo ikke så godt måle mig frem, nu det er til en gave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har lavet et stort selvmål og købt en PS3 og det nye Fifa til min kæreste. Tror jeg bliver yderst populær, men fortryder det allerede lidt…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har købt et 12 mdr abonnement til Euroman og en Fillippa K skjorte – tror manden bliver glad og det gør jeg også – elsker at læse Euroman

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt en morgenkåbe (han vinterbader nemlig 😉 )Og et fedt grafisk billede fra Kortkartellet i kobber : http://www.kortkartellet.dk/shop/danmarks-hovedstad-koebenhavn-4703p.html

  Men kan godt forstå Sebrina, det er død svært at finde på den rigtige gave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi skal til Sydney, så jeg har købt en billet til en forestilling – med mig som obligatorisk ledsager..
  Og så får han et par bukser som han har jappet op lige siden han købte selvsamme bukser i en anden farve.
  Det skal siges, at ingen af ovenstående står på mandens ønskeseddel, og den slags gaver synes jeg klart er sjovest. Dog er manden vokset op med nærmest diktatoriske bestillingssedler, så han har altid enormt svært ved mine ønskesedler som er holdt på et meget inspirations-mæssigt niveau; blot med billeder og en enkel forklarende tekst (fx mht størrelse) og så må han selv ud og finde noget han synes der matcher.. Så bliver det jo også en lidt mere personlig gave – i mine øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   *en forestilling på Sydney Opera House – ikke bare hvor som helst 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk nu...