Om at vågne af spænding!!

Hallefuckingluja!!

 photo 7897d37e-cbb6-445e-a549-4794969a7a71_zpsd2cdda53.jpgDet var nok noget lignende der blev udbrudt da kl. slog 12 til middag, og vi havde vundet konkurrencen. Sebrina var faktisk rørt til tårer. Vi fik jo over 500 stemmer! Fra jer, fra familie, venner, fra venners venner, fra kolleger, fra kollegers familie , fra jeres kærester osv. osv. I heppede så meget på os, og vi havde slet slet ikke forestillet os, at så mange gik sp meget op i det som os. Det gjorde I – og derfor sejren! Det har været ret overvældende, og nu skal det praktiske lige i hus, før vi ved hvornår og hvorhen vi skal afsted. Men ét er sikkert – det bliver SÅ godt. Der var tæt kapløb i morges med Josefine, og vi takker mange gange for den spændende kamp. Det er faktisk lang tid siden, at jeg kunne mærke mit vinderinstinkt titte frem på dén måde, og så var det bare ekstra fedt at vinde kampen, som var ret tæt indtil det pludselig stak af med stemmer.

Hvor ville vi ønske at vi kunne forære jer allesammen en kæmpe gave, for det skylder vi jer! Men vi har kun én lampe, og vinderen blev Mie, som har fået besked via mail her til aften. Måske I andre kunne have ønsker til indlæg i stedet? Så byd løs. Vi skylder jer, så er der noget særligt I gerne vil vide, se, læse? – skyd løs! Det er det mindste vi kan gøre. Vi garanterer naturligvis billeder og film fra vores kæresteskiferie, men der går jo lige lidt tid.

Vi fejrer det naturligvis her til aften med højt humør. Måske I kan ane, ved at kigge på mit hår, at jeg har danset rundt med en hvinende Alvin på skuldrene. Og den har fået max til gangnamstyle med Aya. Der er blevet drukket øl, sodavand (store sager hva ;-)), spist slik og is, kysset ekstra meget, og nu er der tændt for Netflix. Så vi slutter for nu, og vender naturligvis tilbage snarest. Vi går og overvejer, at finde nogle gæstebloggere, men kan ikke helt finde ud af, om det skulle være nogle særlige type bloggere, eller om et særligt emne osv. Måske I har nogle ideer eller godt kunne tænke jer at skrive et indlæg for os? Så skriv gerne en kommentar nedenunder, og gerne med blognavn. Det er naturligvis ikke et must at have en blog…

Igen tusindemillioner tak. I har virkelig styrket motivationen for at blogge.

– Nicolai & Sebrina

 

8 kommentarer

  • Hvor er jeres sejr bare velfortjent! Uden at lyve, så har jeg virkelig tænkt på jer i dag, og har flere gange sagt til min kæreste, Jesper (som i øvrigt også har stemt på jer), at jeg håbede på, at I gik hen og vandt; og det gjorde I! Stort tillykke (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad med et indlæg om bøger den trætte forældre kan læne sig tilbage med når ungerne er lagt i seng eller noget lignende? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Markussen

    Eeeeej, hvor er det lækkert for jer! Kæmpe tillykke med sejren!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Tillykke, hvor er det godt for jer! Og PS. I er fandeme Danmarks pæneste par!! Haps!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Det er så velfortjent! I og jeres blog har fortjent at komme på tur 🙂 stort tillykke !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæmpe stort tillykke:):):) Det er da alt for fedt for jer! Jeg synes godt, der ku’ komme en konkurrence, hvor man ku’ vinde noget varme – jeg kan IKKE stå på ski! Jeg viste Ane videoen af glade Alvin i går – “se lige en glad lille dreng!” Det ku’ hun ikke li’!;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Ihhh tillykke, det er så dejligt for jer. Stemte også på jer 🙂 Håber I får den dejligste tur. I forhold til ønsker til blogindlæg, så kunne jeg rigtig godt tænke mig noget inspiration til babymad og lignende. Kunne godt tænke mig at høre, hvad I laver af mad til Alvin, om han har nogle favoritter, hvor tit han spiser osv.? Det er altid rart med lidt inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blogger om to ting – om bøger og om tryk. Trykkene er personlige og laves på bestilling med gamle typografskrifter jeg har arvet fra min morfar. Bøgerne er ikke så mange som de burde være, jeg elsker at læse! Bøgerne har deres egen underside på min wordpress-blog og ellers har de deres eget univers på http://www.zorollasverden.blogsport.com.

    Og tillykke med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vågne af spænding!!