Når det ikke lige går som planlagt :-)

Træning uge 2

Tirsdag: Her fik jeg pulsen op samtidig med at få trænet diverse muskelgrupper. Det er den kære Tine, der sammen med Susan i december lavede en sej julekalender, hvor én af lågerne bød på denne form for træning, som er lige mig! Hurtig, hård og effektiv! Den første gang blev jeg dårlig efter de fem runder, men nu har jeg været igennem filmen fire gange, og er blevet bedre til at udføre øvelserne korrekt. Jeg er dog rimelig færdig bagefter alligevel, og dét synes jeg er fedt! 10 minutter på fuld hammer. Så skulle jeg igen melde mig ind i et center, så kunne det godt være for at gøre mere i cirkeltræning.
Det tager altså kun 10 minutter, kan laves hjemme på stuegulvet uden nogle vægte osv. Så ingen undskyldninger. Jeg er fan af, at øvelserne ikke varer mere end 20 sekunder, det gør det nemmere at overskue at have en høj puls.
Torsdag: Nicolai blev hjemme fra træning, så jeg løb efter børnene var lagt. Det var ret blæsende, og startede op i modvind. Kan ikke anbefales 😉 Det blev til 5,07 km på 29 minutter og 37 sek.

Og ja, så blev det desværre ikke til mere træning i uge 2. Ikke helt efter bogen, men I så måske filmen i går, hehe.

Jeg vil dog alligevel gerne vise jer lidt, hvilket “udstyr”, jeg bruger herhjemme. Det er nemlig ikke (endnu) meget, men selvfølgelig har jeg noget, og jeg ønsker mig også mere, hvis det virkelig bliver et hit med at træne herhjemme.
 photo 48a705b0-37a8-474d-ab60-40a53949427d_zpsc6e90706.jpgHånd- og fodledsvægte fra Abilica var på ønskelisten til jul, og min bøn blev hørt. Jeg har egentlig kun brugt dem om anklerne indtil videre, når jeg laver ben og balleøvelser, og jeg synes, at jeg tydeligt kan mærke en forskel, også selvom de “kun” vejer 0,5 kg. Det gør øvelserne lidt mere hårde, men dermed også mere effektive for mig. De kan også bruges på en gåtur eller løbetur, det har jeg dog ikke lige følt for- endnu! Så fik jeg i samme omgang også 4 kgs håndvægte, som jeg særligt bruger til squats og lunges. Dem ønsker jeg mig flere af med flere kilo, så jeg virkelig kan få arbejdet med den bootiii ;-).

Denne her uge kan nok kun blive bedre rent træningsmæssigt, og jeg vil virkelig gøre noget for at få trænet ben, baller og lår, da skiferien snart kalder! Jeg vil gerne have noget ud af den (nok sparsomme) tid jeg får på pisterne, og det kræver altså træning hjemmefra…

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det ikke lige går som planlagt :-)