Træning uge 6 - med egen video

Et sløjt barn og en træt baby

 photo 43bde867-0796-4286-a486-e5e277d427a3_zps18e38d96.jpgDet illustrerer dette billede nok meget godt. Alvin vågnede allerede fra sin middagslur i vuggeren kl. 12.40, så dér blev der ringet efter mig. Så det var en meget træt og pylret dreng til eftermiddag, og her bliver han lagt til brystet og kommer en tur ud i vognen direkte bagefter, hvor han fik 40 minutter ekstra. Han har brug for sin mor i denne tid, og det er nok en blanding af vuggestuestart og den normale periode med seperationsangst. Det er en hård tid for ham, hvorfor jeg heller ikke trapper ud af amningen lige nu og her. Det var egentlig planen at han skulle være “afvænnet” inden jeg starter på arbejde, men det kan jeg godt glemme. Men det kommer nok helt af sig selv, når jeg har min første arbejdsweekend… Det er kun et par amninger i løbet af en hel dag, og ikke noget han efterspørger, hvis jeg ikke er der. Hvordan har I andre sat en stopper for amningen? Aya droppede selv brystet da hun var 6 mdr, så det var ikke noget jeg nåede at tænke over…

Aya har været hjemme pga. sygdom, og på billedet ser hun ikke så frisk ud, men udtrykket skyldes nu mere at Alvin lige havde grædt, hvilket hun aldrig har brudt sig om. Specielt ikke hvis der er tændt for Ramasjang… det kan jeg nu godt forstå ;-).

– Sebrina

 

3 kommentarer

 • Ida

  Jeg fik aldrig sådan sat en stopper for amningen, det droslede ligeså stille ned efter vi langsom overgik til mere og mere solid kost. Ved 10 mdr. stoppede det helt også ved han selv sagde fra. 🙂 god bedring med Aya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, virkelig smukt og sigende billede! Det fortæller om livet som mor, super intenst og virkelig godt fanget!
  Ammede mine første tvillinger til de var 1 år, min datter til hun var 10 måneder og min sidste tvillinger til de var 9 og 10 måneder…

  Mine har selv valgt hvornår de ville stoppe og jeg ville have fortsat til de var 1½ år, kan jeg forstille mig 🙂

  Igen, fedt billede midt i ‘ammedebatten’!

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen… Hvad gør man når de får tænder? Min dreng har lige fået en enkelt frem og det gør da naller når han kommer til at nappe mig… Men jeg synes også det er lidt tidligt at stoppe her ved 6 mdr, så længe han gerne vil have!?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning uge 6 - med egen video