weekenden uge 15

Vind eyelash extensions!

58 kommentarer

  • Wow! Første kommentar. I påsken skal jeg to ting, som jeg elsker: Plante ting til altanen og ordne den. Og så skal jeg hiphop-koncert i morgen og igen 7. maj – så det ville da være totalt perfekt med flotte eyelash extensions!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Solsø

    Dejlig giveaway, et par nye vipper kunne jeg godt bruge 😉 (har en dårlig vane med at tage mascara af med fingrene, og vupti! så ryger der lige nogle vipper…
    I påskeferien har jeg arbejdet, og ellers skal vi nyde solen og rydde et loft eller to 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Andreasen

    Vores påske skal bruges i et skønt sommerhus sammen med familie. Så vi skal grave vandløb på stranden, samle sten og sneglehuse og nyde hinandens selskab inden studierne kalder på tirsdag og ungerne igen må afsted i vuggestue..
    God påske og god karma til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Lige en giveaway efter min smag! Jeg ligger bundet til sofaen med alt for mange plukveer, men mon ikke jeg kan krybe mig ud i hængekøjen resten af påsken, så jeg også får lidt ud ad solen? 🙂 som højgravid kunne jeg virkelig godt trænge til at blive frisket lidt op i form af smukke vipper 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    JUHU! Dem ønsker jeg mig. Lige nu nydes påsken i sommerhus, men i morgen vender vi hjem til projekt nyt badeværelse OG et nyt børneværelse. Vores 2 piger deler vores eneste værelse på 9 kvm og med nr 3 på vej, bliver det måske lige pres nok. Og så skal jeg æde flere påskeæg… Jeg har ligget på den alt for lade side, hvad det angår.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie mr

    Lækker præmie 🙂 vi har også lidt påske projekter. Der skal males i koloni haven i morgen og vi har enkelt påskefrokost mere på mandag (både torsdag og fredag har også stået på familiefrokoster :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Vejle-Hansen

    Med tre børn hjemme i påsken, hvor der samtidig skal overstås en fødselsdag, 3 påskefrokoster, ca 50 bleskift, ca 40 amninger, 432.157.333 havregryn der skal samles op fra gulvet osv osv osv , så er jeg ret sikker på at trætte ansigt ville blive noget så fint med extentions, så jeg krydser alt hvad der krydses kan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Hoff

    Uhh lækker give away! 🙂
    Vi er bare ovre og besøge svigerfamilien i Jylland og fejre mandens fødselsdag sammen med hans familie 🙂
    Og søndag står den på Oslo Cruise 🙂
    Rigtig god påske til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Hej denormale!

    Mit påskeprojekt er at tage en slapper! Jeg er på besøg hos mine forældre i hovedlandet (Jylland (; ). De skulle egentlig have været på ferie i Rom, men min fars knæ driller, så det blev droppet. Så fik de i stedet mulighed for at få besøg af min bror, hans kæreste og mig – så en helt kedelig påske er det ikke blevet!

    Og lige en præmie jeg kunne ønske mig!

    Forsat god påske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah K

    Sikke en lækker konkurrence!
    Jamen, jeg er så heldig, at jeg arbejder som tjener, og selvom det er helligdage, så skal folk stadig have mad 😉 men så bliver SU-pungen fyldt lidt op!

    Rigtig god påske til jer! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Fantastisk præmie 🙂 Jeg skal arbejde hele påsken, samt aflevere mit speciale på tirsdag, så et par eyelash extensions ville være den perfekte belønning 🙂 Tak for gode og underholdende overspringshandlings-timer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja tak siger jeg bare 🙂

    Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Hvor ville det være lækker at vinde, da jeg sjældent har tid til at lægge mascara om morgenen 🙂 Drømme-scenarie blot at gå i bad, ordne håret og så ud af døren.

    I morgen skal jeg hjem til mine forældre, og puste æg med mine to små niecer 🙂 Så skal jeg holde min fødselsdag på søndag, hvor jeg laver det helt store påskebord – og så lagkage til dessert… Det bliver fødselsdag og påskefrokost i én 🙂 Og så arrangerer jeg påskejagt for mine niecer hvert år.

    God påske.
    leavinz@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Crossland

    Årh, yndlings giveaway!! Når jeg er færdig på barsel, og skal på job i Kbh igen vil jeg have lavet vipper fast! Så nu kunne jeg måske være heldig at prøve det?
    Jeg skal for første gang i MANGE år bare slappe af i påsken – med min dejlige dreng og kæreste selvfølgelig! Skønt ikke at have 100 aftaler for engangs skyld!

    God påske – glæder mig til at se resultatet af malerprojekterne! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sand (@linesandd)

    I min påskeferie har jeg holdt/været til 3 påskefrokoster, i biografen og se hhv. Rio 2 og Divergent, terpe matematik færdighedsprøve (det er snart eksamenstid!), sovet deeejligt længe, og bare nydt at have ferie 🙂

    – Line Sand, musse.line@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

    Uhh det ville ikke være dårligt med nye lange vipper!
    Vores påske skal også gå med småprojekter i lejligheden (også maling af soveværelse, gang) og en masse oprydning. Samtidig skal vi nyde det gode vejr og besøge familien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Åh Gud jeg TRÆNGER til nye øjne efter 3 år uden søvn eller mascara!! Bruger påsken med mindste barnet koblet til brystet og største barnet på diverse legepladser- mens hjemmet er under ombygning 🙂 god påske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

    Jamen altså, ind til videre har det ikke været verdens bedste påske for at sige det mildt. Min kære farmor er lige død af kræft, så påsken skal bruges på og ordne lejlighed og gøre klar til begravelse…. Til gengæld tager min famlie og jeg et smut i sommerhus på en endags tur og nyder en påskefrokost hos min tante. Det er altid godt lige, at få tankerne et andet sted hen, så det søger hun for….
    God påske <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Åhhhhh, pretty please! Min påske er gået med at arbejde (26 timer, på trods af helligdagene), og på at forberede til når studiet starter igen efter ferien.. (Øj, hvor er jeg træt af at have en masse afleveringer oven i min ferie 🙁 )Kunne i den sammenhæng selvfølgelig godt bruge nogle eyelash-extensions, så jeg bare kunne tage ud af af døren uden at lægge make-up – og selvfølgelig kunne det også være rart at vinde noget, når jeg nu går og har ondt af mig selv 😉 Håber at i får en lækker påske, og får hygget med ungerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matie Amalie

    Hej! Sikke en lækker giveaway 🙂
    Jeg skal arbejde en del – jeg arbejder i Odense Zoo, så der er selvfølgelig ekstra travlt i disse helligdage, men det er nu meget hyggeligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

    Min påskeferie skal tilbringe i selskab med familie fra Jylland, et par gamle venner og mine dejlige forældre. Så skal jeg have, pimpet min trækvogn til roskilde, set en masse serier. En lille oprydning bliver jeg nok også nødt til at få ind i programmet, ellers tror jeg bare jeg skal drømme videre om lange vipper, som jeg NETOP har siddet og snakket med min far, han var dog ikke heeelt så imponeret som mig, hahah.
    Super super lækker giveaway!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De eyelash extensions gad jeg godt vinde, det ser super ud, også uden mascara!
    Min mand og jeg holder lang påskeferie på Færøerne, så vi får ikke så meget sol, men tilgengæld en masse familiehygge. Og det er skønt at være hjemme ved familien, nu når vi ellers er flyttet til København.

    God påske til jer.

    Vh Ása / sunadottir.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna G

    Ååååårh, det ville være fantastisk at vinde! Jeg er ret lys i huden og får tit at vide, at jeg ser enten træt eller syg ud, når jeg ikke har mascara på 🙁
    Jeg skal bruge min påske på lidt træning, hygge med kæresten (dertil Breaking Bad) og så skal jeg en tur til Jylland og fejre min bedstemors fødselsdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Rotbøl

    Vi har rigtig feriestemning herhjemme, vi er længe oppe, sover længe, slapper af på sofaen, tegner, ordner haven og bare nyder livet. Vi har to piger, som meget gerne vil sove længe, så det nyder vi i fulde drag, for det er der ikke så meget plads til i hverdagen 😉
    I mine teenageår havde jeg virkelig lange tykke dådyrsøjenvipper, men der er tyndet kraftigt ud i dem ligesom mit hår, så sådan en eyelash extension vil jeg elske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Stausgaard

    Den perfekte give away jo! Tænk sig at vågne op hver morgen som bambi… Ej men altså, hvem vil ikke det?! Her i påsken skal jeg drikke vin og slappe af. Skulle egentlig også begynde at løbe igen, men det er som om, at vinen lidt sætter en stopper for det. Skidt pyt. Rigtig god påske til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Hej Hej 🙂

    Min påske et gået med at få fjernet mine mandler, spise is og yoghurt! Ellers skal vi til diverse fødselsdage, barnedåb og påskefrokost. Håber at jeg kan klemme lidt ned.

    God påske 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Jagd

    Øj øj øj, dem vil jeg gerne vinde! Jeg bruger min påskeferie på at holde fri og hygge med familien og læse og transskribere interviews til mit speciale. Jeg havde planlagt 50/50 tidsfordeling – men kommer nok til at hygge lidt mere end halvdelen af tiden… Lidt forkælelse til når specialeskrivningen snart går ind i den afsluttende og altædende fase ville derfor ikke være af vejen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Sikke en fantastisk giveaway, eftersom jeg har sukket langt efter dine smukke vipper, Sebrina! Jeg er selv ret lyshåret, og har derfor nogle nærmest gennemsigtige vipper, og derfor ville nogle påsatte eyelashes falde på et tørt og meget ønskeligt sted!

    Påskeferien i min kærestes og mit hjem, står på adskillige familiære visitter. Det har været nogle travle måneder her op til, og de fleste er blevet lettere forsømt, så det forsøger vi at rode lidt bod på! 😉
    Derudover står den på en forårsrengøring i hele hytten (tiltrængt og oplagt, med dette pragtfulde vejr, så man rigtigt kan få luftet ud!)
    Sidst men ikke mindst det årlige ægge-finder-arrangement, hvor man troligt finder æg i haven, med samme gejst, som var man 5 år igen!
    Jeg misunder jer dybt for den lækre have, og er sikker på at der ville være gode gemmesteder til påskeharen 😉

    Med ønsket om et fantastisk påske til jer alle!
    – Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nastassja

    Super fin video – et frisk pust! 😉

    Jeg skal – desværre – skrive eksamens opgave hele påsken. Ret surt, men heldigvis kan jeg sidde udenfor i det dejlige vejr.

    Håber at i får en dejlig påske, selvom du skal jobbe den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise R

    Jeg skal bare nyde det godt vejr og slappe af. Har glædet mig så meget til at lave ingenting, så det bliver sådan! God påske 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexia

    Wow!
    Vi får hængt uroer og andre ting op inden den lille i maven bestemmer sig for at ville ud (som der forhåbentligt ikke går særlig lang tid inden 🙂 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte B-J

    Åh – dem ville jeg gerne vinde! Jeg har brugt HELE solskinsdagen på at kigge i et værelse i mine svigerforældres sommerhus, når jeg altså ikke var ude og simultan kaste op og have diarre 🙁 Jeg havde ellers lovet min ældste på 3,5 at vi skulle i bio og se Rio i dag- og jeg havde glædet mig til lidt alene tid med ham (han har en lillebror på 8 mdr…). I morgen får vi yndlings vennerne til påskefrokost – men jeg kan slet ikke overskue at spise noget. Øv en klagesang – beklager…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Bonke

    De er så flotte, det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve.
    Påsken skal jeg tilbringe sammen med familien, men venner og med påskefrokost. Jeg afleverede mit speciale lige inden påsken, så nu står den på total afslapning og hygge.
    God påske. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Luise

    Uh, dem gad jeg godt vinde. Hele maj måned skal gå med eksamens-gruppe-skrivning, og det som om at man bliver lidt grimmere hver dag under sådan en proces, synes jeg. Et par lækre vipper ville redde meget 🙂

    I påsken har jeg slappet heeeelt af inden den famøse eksamen. Har malet skabslåger og vandrør (og slået hovedet i den omgang, avs), dyrket en masse sport, gået ture, spist lækker mad, besøgt veninder og deres babyer 🙂 Fantatisk påske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeeej, det er jo dem, jeg har sukket sådan over at prøve selv, for jeg går ikke med make up, da jeg ikke kan tåle det (det klør og mine øjne svider og bliver røde), så ejelyash extensions er en drøm at få lov at prøve. Tager gerne turen fra Odense til KBh for det.

    Påsken har indtil nu stået på chokoladekreationer til påskeæg med hjemmelavet indhold. Min mand og jeg skal til påske/fødselsdagsfrokost i morgen, søndag, og der skal gaverne gives – der er hele tre fødselsdage samlet i en frokost, så der har været jongleret med en del chokolade.
    På mandag får vi lavet vores vaskemaskine, så vi endelig kan bruge den og vaske tøj i lejligheden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja F

    Her i påsken skal jeg hygge med familien og læse nogle lektier 🙂 Så lidt godt og lidt “skidt” 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi munk

    Dejlig gevinst!
    Her har påsken stået på sommerhus i Gilleleje, og hygge i vores lille familie. Vi bliver snart 4 når lillebror kommer ud om 3 uger, så den sidste tid med et barn skal bare nydes!
    Og så tænker jeg at et par extensions ville få mig til at se enormt overskuds agtig ud efter fødslen, fremfor at være svedig og have mascara ned af kinderne 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Uhh – Eyelash extensions, det har jeg aldrig prøvet at få lavet! Det ser jo bare så smukt ud.

    Jeg tog forskud på påsken med en tur til Paris med mine to kusiner. Er simpelthen blevet forelsket i den by – wow den er lækker.
    Tog derefter direkte til en hyggelig påskefrokost og tager kunsten efter i morgen, med en familie påskefrokost.
    Påsken skal afsluttes med en gennemgang af det forsømte studielæsning 🙂

    Håber i selv har haft en skøn påske.

    – Caroline 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    super flotte vipper, kan godt forstå du er glad for dem. Det ville da lige være noget for mig..; 0) Her går påsken med at hygge med vores 3 piger og vores lille dreng, der lige er blevet 1 mdr. Manden arbejder hele påsken og selv om der mangler en del på søvnkontoen, får vi tegnet, lavet modeller og hygget i haven, heldigvis er vejret skønt så vi kan komme en del ud. Så må jeg få indhentet lidt søvn når de skal i børnehave og vuggestue igen.
    Nu skal de sidste dage nydes inden hverdagen melder sig.. god påske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TLeth

    Årh det gad jeg godt, jeg har helt hvide vipper så der kræves et eller andet hver dag hvis jeg ikke skal se syg ud:-) Her har påsken stået på besøg hos mine forældre, men nu er vi hjemme igen i vores nye lejlighed. Der er stadig mange projekter, vi flyttede ind 1/4 og da jeg er højgravid er det lidt frustrerende ikke at kunne hjælpe helt så meget til som jeg gerne ville. Ellers står den på en del træning og gåture i det gode vejr, da der bliver spist lidt rigeligt med påskeæg;-)
    God påske til jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg har snuppet 4 nattevagter i streg på Riget og Herlev. Så godt nok har jeg misset det der gode påskevejr, men til gengæld er lommepengene tjent ind til sommerferien. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Seloy

    Denne fynbo tager gerne en tur til Kbh. for at få nye eyelashs…esss ;D
    Altid dejligt med gensyn med den sjællandske veninde. <3

    Påske skal mestensdels tilbringes bag tremmer. I uniform. Da jeg skal på job. Som fængselsbetjent.
    Kom dog hjem igår kl. 15:30 & nåede lige at nyde lidt solstråler på næsen – siddende på terrassen i min havegyngestol. B^)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Silla

    Påsken var SÅ tiltrængt herhjemme og vi skulle havde været i sommerhus på vores årlige skattejagt. Men ak og ve – det har været 4 dage under dynen med høj feber og snot – Øvvv. Så mand og børn er taget i sommerhus alene og nu glæder jeg mig til de kommer hjem igen. Vipperne kan jeg i den grad bruge – kan være de kan overskygge snot og rød næse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luise

    Uh, jeg vil virkelig gerne vinde de eye lashes, da mine egne vipper er vildt korte og jeg ikke kan tåle at bruge mascara længere.
    I Påsken har jeg – helt klassisk – slappet af med min familie, nydt det gode vejr i haven og spist masser af lækker mad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækker konkurrence! På SU er det ikke ligeså nemt at få råd til.. Jeg plejer hver sommer at få mine øjenvipper farvet, det er et billigt alternativ!
    Jeg har passet kat hos mine forældre med min kæreste, arbejdet lidt, vasket tøj, slået græs og været til en enkelt påskefrokost med æggetrilning, så der er også blevet malet æg til den helt store guldmedalje! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benedicte B

    Jeg har været i sommerhus hos mine bedsteforældre og fejret min mormors fødselsdag, samt holdt en dejlig påskefrokost. 🙂
    Så har heg haft nogle skønne dage hjemme og nydt det dejlige vejr, som har været skønt at træne i 🙂

    God påske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seline T

    Fed giveaway!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Fantastisk give-away. Jeg har tilbragt påsken i familiens sommerhus med tasken fuld af studiebøger, for den der opgave skriver ikke sig selv. Men har nu ikke nået alt det, jeg havde planlagt. Solen kom ligesom lidt i vejen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Bach

    Synes det er så hyggeligt at læse om jeres hverdag i Solrød, hvor jeg selv er vokset op og mine forældre stadig bor 🙂 Min påske har stået på speciale skrivning og en enkelt familie påskefrokost 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Nørrelund

    Jeg har brugt min påske på at skrive speciale – og av det har været lidt surt, når man har kunne mærke hvordan hele byen har holdt ferie omkring en. I dag har jeg heldigvis været til dejlig påskefrokost med los familios, hvilket var super tiltrængt 🙂
    Jeg håber øjenvipperne kan blive mine, da jeg her i min speciale periode synes jeg ser lidt (læs: ekstra meget) træt ud.
    God påske.
    – Malene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Skøøøn give-away!! Jeg har så korte vipper og ligner jo et spøgelse uden mascara. så kunne være fedt at prøve (og blive afhængig af) 😉

    Herhjemme har vi haft børnefrie dage, da den lille var på ferie hos bedsterne. Så vi har nydt vejret, været på hotel ophold og været sammen med gode venner og familie.. sikke de dage gik stærkt, og tilbage til hverdagen imorgen, æv..

    Håber du har nydt den ene fridag 🙂
    Hilsner fra københavn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Min påske har stået på 100% afslapning i sommerhus, hvilket jeg virkelig havde brug for efter en hård eksamensperiode 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Sikke en lækker præmie!!!! Jeg har brugt min påske hovedsageligt på at hygge mig i solen og spise med masse mad sammen med den dejlige mand jeg er super forelsket i. En bedre påske fås ikke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte B.G.

    Uh, sikke en præmie!
    Jeg har ammet og ammet og ammet OG som tak fået det første smil af vores lille 3 uger gamle søn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Larsen

    FANTASTISK IDE TIL EN GOD GIVEAWAY. Jeg har brugt min påskeferie i Sønderjylland hos mine dejlige forældre. Ferien har både stået på 2x fødselsdage, en påskefrokost, familie-rundboldturnering, og ellers alt for meget god mad, hygge og grin 🙂 Og selvfølgelig drømt om at få lavet eyelash extension – men realistisk set begrænser SU-budgettet sig til rugbrødsmadder med makrel og cola;-) God aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie R

    Genialt med de eyelash extentions ! Min påskeferie blev brugt på Fyn hvor jeg besøgte familie og veninder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Ej en så fed præmie, det har jeg altid ønsket mig.
    Jeg har to mindre søstre (22 år og snart 13). Den ældste af de to har samme mor og far som jeg selv og hun har fået min mors super lange øjenvipper og min fars meget tykke/tætte vipper. Min anden lillesøster har så sindssygt lange vipper at hun dengang hun var lille ikke engang kunne åbne øjet hvis hun havde fået en dråbe vand på vipperne (f.eks. i bad/svømmehal/regnvejr mv.)
    Jeg har så været så “heldig” at jeg har fået min fars korte og min mors tynde vipper og har altid misundt mine søstre. Ikke nok med det har jeg arvet min fars lyse hår og jeg har derfor også helt lyse vipper…

    I min påske havde jeg besøg af min familie både fra Sjælland og Jylland (over flere omgange heldigvis) og var til påskefrokost et par gange også hos svigerfamilien.
    Derudover var vi lidt i haven og havde lidt småprojekter i huset (min kæreste og jeg har netop købt et lille hus hvor både hus og have trængte til den helt store omgang – vi nåede det meste indvendigt mens det var koldt og derfor er projekt have det der fylder mest lige nu).
    Jeg blev dog opereret i knæet i slutningen af marts og derfor har jeg også brugt meget af påsken på at ligge med benet hævet – møg irriterende…

    Så min påske gik alt alt for hurtigt.
    Min kærestes arbejde er meget sæsonpræget og han har sindssygt travlt lige for tiden og arbejder mindst 55-60 timer/uge så det var rart at have ham lidt hjemme men også trist nu hvor hverdagen har meldt sig. Jeg brugte også en hel del af påsken på at lede efter min kærestes 30 års fødselsdagsgave… vil ikke skrive hvad jeg købte her da han først har fødselsdag den 5. maj og man ved jo aldrig hvem der læser med 🙂 men jeg kan fortælle så meget at jeg havde bilen pakket da jeg kørte hjem og kunne hverken selv læse gave af eller på eller se noget ud af bagspejlet på vejen hjem…

    Jeg vil rigtigt rigtigt gerne vinde og selvom jeg bor i Jylland så kommer jeg fra Sjælland af så det skulle nok være muligt at tage derover 🙂 mere eller mindre hele familien bor derovre så jeg kunne jo også få dem at se samtidig… Min mor skal giftes i Frederikssund i august og jeg ville da gerne møde op til brylluppet med Bambi øjne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 15