Festkjolen til 229 kroner!

#ulvetimen

 photo 19f6a850-5699-4c5e-9c3d-99f95121bbe4_zps5a0596a4.jpg
 photo ulvetimen2_zps9314aac9.jpg
 photo ulvetimen7_zpsbf9d948b.jpg
sådanne ulvetimer som er den bedre af slagsen. I kan godt regne ud, at det er nogle dage siden (og mere end det), for det var godt vejr og regnen silede ikke ned! En ulvetime sådan som jeg forestillede mig det inden vi flyttede hertil. Eller som jeg drømte om det. Legende børn på vores fælles areal, og smalltalk med vores søde naboer. Måske I kan lure, at der er endnu flere børn på vej ;-). Her er så mange børn, og lige nu er der desværre stadigvæk ret meget byggeplads over det, men nu mangler der kun at blive opført et hus, og så skulle der komme det sidste af belægningen, og vi er så småt gået igang med at lægge lidt planer for det fælles areal, så det bliver mere børnevenligt og et samlingspunkt for os som bor her. Vi er enormt taknemmelige over, at her er jævnaldrende børn, så der er rum for spontane legedates, og altid mulighed for at have nogen at lege med. Og for os forældre, nogen at snakke og hygge med, og nogen der kan hjælpe, hvis det bliver lidt presset med at nå at hente børn til tiden, eller hvis vi lige skal handle, og det er hurtigere at gøre det uden børn om benene osv…. Ayas bedste veninde bor jo kun 50 meter herfra, og lige over for os bor en familie, hvor drengen går på stue med Aya, og jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville blive så glad for det sociale aspekt, men det er jeg virkelig! Tror det har meget at sige, at vi alle er tilflyttere og “nye”, og derfor alle er interesserede i at få et godt fællesskab og ikke føler ejerskab for området.

Nå, men imens børnene var underholdt så Nicolai sit snit til at få rengjort bilen 😉

og så vil jeg også ydmygt takke for jeres søde ord fra forrige indlæg! Det er virkelig sødt af jer, og jeg sidder stadig med et meget stort smil.

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festkjolen til 229 kroner!