brug for lidt tid for dig selv?

Sæt kryds i kalenderen d. 30.- 31. august!

 photo ar_zps09410b21.jpg photo ar2_zps2f94aa21.jpg
 photo ar3_zps07d10344.jpg
 photo ar4_zps5eb02c8a.jpg
Den 30. og 31. august er der Arla Food Fest i Kongens Have, og vi var afsted sidste år, og det kan og skal anbefales! Arla Food Fest afvikles i samarbejde med Muskelsvindfonden og overskuddet går til fondens arbejde. Sidste år tog vi derind med min far og børnene da Nicolai lå med tømmermænd, men det endte med at vi brugte hele dagen derinde, og Nicolai så kom ind forbi alligevel, fordi vejret var godt og det var så hyggeligt (og der var god mad og is). Vi tog iøvrigt toget, da Aya elsker at køre i tog. Så hele dagen var ren og skær oplevelse på oplevelse, da Aya også fik smagt en masse og prøvet en del af! I år har vi allerede sat kryds. På programmet er bl.a. Chili Claus (hvor det er muligt at prøvesmage chilier), Christopher (ja HAM Christopher), ‘Kakaospringvandet’ (tænker Matildekakaomælk en masse), ‘Fiskefingre’ (den holder jeg mig fra), ‘Sans for soft-ice’ (dér er jeg med garanti) og meget meget mere! I år regner vi med at deltage i Madmodsløbet, eller rettere, morfar og Aya skal deltage i løbet ;-). Der er virkelig noget for hver en alder og virkelig en del at smæske sig i også. Det siger vel også sig selv…

Det er allerede muligt at købe billetter i forsalg, og de koster 50 kroner, og kan købes her. Ved indgangen på dagen vil en billet koste 70 kroner. Det er også muligt at købe en 2-dags billet for 85 kroner her.

Indlægget her er sponsoreret, da vi ikke kunne takke nej til gratis billetter (og lommepenge), da vi med sikkerhed vidste, at vi skulle derind- det havde morfar allerede beordret for flere måneder siden ;-).

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

brug for lidt tid for dig selv?