Endnu en fletning

Arla gadgets – de er billige!

 photo arla_zps1e183085.jpg
Ej seriøst? Et indlæg om Arla gadgets? Narhh.. ikke helt, men vi har fået ovenstående gadgets tilsendt, imens vi har været på ferie. Vi skal gøre jer opmærksomme på Arla Food Fest, som jo løber af stablen næste weekend. Vi har også skrevet om det her, med billeder fra vores tur sidste år og vores varmeste anbefalinger. Vi skal afsted på søndag, og inden da har mormor og morfar inviteret på brunch inde i byen. En ægte familiehyggedag. Måske ses vi derinde? Det er gratis for børn i alderen 0-3 år og ellers koster en endagsbillet 50 kroner lige her. Todages billeterne er desværre udsolgt, så kig evt. programmet igennem her, da der er flere kunstner, som kommer og optræder/spiller, så I vælger den helt rigtige dag! Vejret ser lovende ud, så vi glæder os herhjemme :-). Det var i hvert fald godt sidste år. Da vi skal afsted søndag, kan vi ikke være med til madmodsløbet, som morfar nu ellers rigtig gerne ville sammen med Aya. Det ville heller ikke være dumt, så Aya måske kunne få lidt mere mod på at smage lidt forskelligt mad… Men det må blive næste år så. Det så i hvert fald hammerskægt ud sidste år. Mon nogen af jer har været med til det, altså sammen med ungerne?

Tilbage til de der gadgets. Det er et forklæde, muffinsforme og udtikkere. Og planen var, at jeg skulle have bagt i dag, og være overskudsagtig med billeder og sådan, men sagen er den, at jeg har været alene med børnene all day, og stadig er alene hjemme, og ikke lige har følt at overskuddet var til det. Vi har dog haft besøg af en veninde og hendes to skønne piger, som er jævnaldrende med hhv. Aya og Alvin. Så hyggeligt! Men bageri blev det ikke til. Men de der silikone muffinsforme koster kun 11 kroner, og udstikkerne kun 1,75 kroner! Jeg vidste ikke engang, at Arla havde sådan en shop, men har man intet imod at have (brugbare) gadgets, som har ‘Arla’ på sig, så kig forbi her, for der ER billigt!

Nu er der noget vasketøj der skal hænges op, en madpakke der skal laves og regntøj samt gummirøjser der skal findes frem, da hverdagen begynder for os i morgen. Det bliver nu dejligt. Jeg har dog fri i morgen og tirsdag, så min ferie fortsætter lidt endnu. Er der forresten nogen af jer som skal løbe DHL? Jeg skal løbe i morgen, og jeg har efterhånden anskaffet mig en god træningsgarderobe, og glæder mig helt til at vise mig frem i det, haha ;-). Det bliver min sidste uge som barselssygeplejerske, da den næste mandag hedder neonatal. Jeg glæder mig heeeelt vildt!

Sponsoreret indlæg

– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en fletning