Hjemme hos Hr. Netflix igen

Endnu en fletning

 photo 428023bc-46eb-486f-a5f1-74a610fbeeca_zpsac595b9a.jpgTjek hvor dygtig min svigerinde er med de fletninger dér!? Elsker når hun piller ved mit hår, og det var netop tid til i sommerhuset. Kunne godt bruge hende dagligt herhjemme til at ordne mit hår, er selv pivringe til at lave fletninger på mig selv! Heldigt at jeg har Ayas lange lokker at øve på 😉

– Sebrina

 

5 kommentarer

 • Pia Rotbøl

  Wainwrightwauw den er smuk, kommer der ikke en tutorial?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Wauw den er smuk, kommer der ikke en tutorial?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg lærte det selv ved at se en tutorial 🙂
  Linket er her:
  https://www.youtube.com/watch?v=Oen0k2ZTjgc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sebrinas svigerinde laver de vildeste fletninger, og denne her har jeg gemt til en særlig lejlighed (som nu kræver håret vokser ud […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk!
  Jeg elsker også selv at blive nusset i håret 🙂 Jeg kan huske dengang jeg lille, da elskede jeg lus-alarmer. Kunne sidde der i halve og hele timer, mens min mor gennemgik mit hår for at se, om hun kunne finde nogle af de små bæster 😉 Det var ellers noget, hun kunne klare ret hurtigt med mit tynde fe-hår, men jeg elskede det (og plagede), så hun gav sig god tid 😉 Det var det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Hr. Netflix igen