Første feriedag

Smart i fitteren!

 photo 677f25c3-032f-46a8-944e-d030bae6f88c_zps036d3cd4.jpg
 photo d2173fc7-305d-4cc3-8059-76dde46d1911_zps5203b6b5.jpg
Er der lidt lummerhed over overskiften? Det er ikke meningen i så fald. Jeg har til morgen løbet en lille tur hernede på “landet”. Og i nyt træningskluns. Og små forsovede øjne, for vi sov nemlig til kl. 7 i dag! Luksusliv.
Toppen med plads til meget lange armhår er primært tiltænkt min holdtræning (bodypump), hvor jeg så gerne vil være smart med de unge ;-). Så kan jeg også stå og lure mig selv i spejlet og få optur over mine store muller, haha! Træningstop (den der maser brysterne) og tights er fra ONLY, som har en “play” linje, som jeg er ret begejstret for. Det er okay styles og til gode penge! Toppen er fra Cheaploader, og jeg har erhvervet mig flere farver til en god pris. De er på tilbud hos Stylepit i øjeblikket til ca. 80 kroner lige her. De er egentlig også gode til stranden :-).

– Sebrina

6 kommentarer

  • Caroline

    Hej Sebrina

    Har lige et spørgsmål, som på ingen måde har noget med dette indlæg at gøre. Håber det er okay!

    Det er fordi, du på et tidspunkt snakkede om noget med noget hvidvin, hyldeblomstsaft og danskvand… Tænkte jeg ville lave det til min 18 års på fredag, men kan du fortælle mig hvor meget af hver der ca er i osv…?Og har du bare brugt en tilfældig hvidvin eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Det er helt ok Caroline! Det var en tilfældig hvidvin vi havde derhjemme, og kan ike huske hvilken én (for vi har ikke helt den store forstand på vine herhjemme). Men ca. 1/2 hvidvin, 1/3 konc. hyldeblomstsaft og 1/3 danskvand. Det var lidt på gefühl, så smag evt til først 🙂 Men ville være genial som velkomstdrik, og stort tillykke! Håber det bliver en fed fest!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline

      Tusind tusind tak ❤

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du sej ud – og bestemt meget ung-med-de-unge hip 😉
    Er shortsene true to size og hvordan synes du kvaliteten holder sådan i forhold til vask og meget brug?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Tak søde Line! Jeg synes det er en god kvalitet. Jeg har ikke haft det sååå længe, så kan ikke svare i forhold til meget brug endnu, men indtil videre holder det godt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Herligt, prisen er jo fantastisk. Så de bliver fluks føjet til shoppelisten! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første feriedag