fordele ved at have født

Ängavallens Gård

 photo 4874e7c2-8af2-4bfa-ac2d-5e704e2c0efd_zpsa5da8be9.jpgSom nævnt her, var vi sidste weekend på et hurtigt ophold på Ängavallens Gård i samarbejde med Club Øresundsbron. Det var virkeligt et fantastisk ophold, og bliver helt glad i låget af at kigge billederne igennem igen 🙂
 photo s2_zpsc896b928.jpg
Det var en meget spontan tur, idet vi bookede vores værelse kl. 12, og kl. 17.00 kørte vi hjemmefra efter vi alle var hjemme fra arbejde og børnene hentet og det vigtigste pakket. Efter små 40 minutters kørsel ankom vi til den lille landsby og fandt hurtigt gården. Vi fik nøglen til vores værelse, aftalte at vi kom til middag kl. 18.30. Nicolai kørte bilen hen til den lille møllegård, og imens gik Aya, Alvin og jeg de små 100 meter, da Aya var ret vild over de mange kastanjer som lå på jorden og de mange pærertræer. Alvin havde luret fårene og gik rask afsted. Vejret var helt perfekt, og tror ikke vores smil kunne være større!
 photo ac4ad70c-8fdd-4cda-908e-ac88a0d7e436_zpscd6bc049.jpg
 photo s3_zps82c414f2.jpg
Et ret gennemført værelse i ægte landstil ventede os, og så endda med udsigt til fårene.
 photo dd4a2588-9cce-4303-a5a9-dd623548097e_zpsbab01210.jpg
Der stod også lidt snaps og trøfler fremme til os. Vi aftalte at gemme det til efter aftensmaden, men glemte faktisk alt om snaps og trøfler, hvilket vi til stor ærgrelse kom i tanke om, da vi var kørt fra gården. Så alene dét er næsten en god undskyldning for at komme tilbage 😉
 photo s4_zpsfe8c73da.jpg
efter lidt gak gak og “vov vov’er” (alle dyr er hunde) fra Alvin, gik vi mod restauranten, hvor vi kom igennem en lille have med diverse urter, som duftede så skønt. Og ved bagindgangen til restauranten var en længere planteoverdækket gang, hvor som jeg på billedet, lige forklarer Nicolai om, hvordan jeg kunne forestille mig et bryllup 😉
 photo 987cfa09-0875-4708-b797-5a767c43892c_zps1220a185.jpg
Der var så stille og romantisk, og hvor fedt kunne det ikke lige være at blive viet i Danmark, hyre en partybus og køre over Øresundsbroen, lade gæsterne indlogere på gården, og så sørge for at de blev samlet i restauranten til udsøgt middag og så komme gående der ned ad den sti omringet af en skøn duf?! Suuuuukkk altså 😉 Jeg kan godt forestille mig det. Det er altid rart at have drømme ik!?

Maden må I høre mere om i et andet indlæg, det fortjener nemlig et indlæg for sig selv!

Til en start vil vi opfordrer jer til at lure nærmere på priserne på et Bropass, for det ville næsten være for dumt ikke at anskaffe sig sådan et. For vores familie er det i hvert fald, da vi allerede på 1,5 måned har været flere gange over broen!

Nu vil vi nyde resten af denne weekend, som igen har været skøn, og håber at I også har nydt jeres! Bloggen har vi ikke brugt så meget tid på, så håber ikke I er kommet forgæves forbi…

– Sebrina

Dette indlæg er sponsoreret, men stol trygt på vores rosende ord, som er vores helt egne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fordele ved at have født