Endnu et crush

Fødselsdag for mig i dag!

 photo 4bda5bc1-b400-449f-8582-f2fb7302ce2c_zps201bccf0.jpg
Så blev det da også min tur til at fylde 28 år – wuuu bemærk at jeg stadig er under de 30 nogle år 😉 Jeg var til håndbold på fyn hele søndagen, så Sebrina har stået for indkøb igår med børnene, imens jeg først kom hjem kl 19.00. Så da det pludselig slog hende, at jeg havde fødselsdag i dag, kom hun i tanke om, at hun skulle have købt gær til boller og meget mere så vi kunne hygge her til morgen. Nå ja og så at hun skulle køre hjemmefra kl 06.30 her til morgen, så hun kunne ikke være med til fødselsdagsbordet desværre.

Men hun nåede at få købt lidt krydderboller, så jeg kunne hygge med børnene – og så gør det ikke så meget at det ikke var hjemmebag for krydderboller bringer også en del minder fra barndommen frem. Hvem har ikke fået krydderboller til fødselsdag igennem store dele af barndommen??

Nå, jeg prøvede at få gang i fødselsdagssangen med Aya og Alvin her til morgen, men de vendte bare hovederne væk og sad og ignorerede mig – tror de syntes at jeg var pinlig faktisk! Alligevel hyggeligt og lidt sjovt, og vi tog revanche til aftensmaden.

Efter arbejde tog jeg med Aya til gymnastik. Det er fantastisk hvor sjovt det efterhånden er, når hun selv kan løbe rundt og ikke skal holdes i hånden hele vejen rundt på redskabsbanen. Sebrina stod for hakkebøffer med bløde løg, kartofler og brun sovs. Og en lille overraskelse i pandekager med is til dessert! OG så en sang mere, som Aya var lidt mere med på og syntes var fantastisk sjov, da mor og far lavede guitaren til “instrument-fødselsdagen”. Det kan I se på instagram @nvelken 🙂

Nu vil vi slappe lidt af – især Sebrina som har stået for det hele herhjemme og som har gjort det til en hyggelig hverdagsfødselsdag! Hyg jer på en lækker 8. september 🙂

– Nicolai 28 år

 

1 kommentar

  • Camilla

    Dejligt at høre i har hygget ! 🙂
    Krydderboller, minder mig om besøg hos farmor og farfar 😉

    Vi ses fredag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et crush