Er der noget der kan gøre mig glad...

fordele ved at have født

 photo 0c40b025-9109-4976-96d1-d8d775826561_zps4d23acc6.jpg
er selvfølgelig det man føder, naturligvis. Men nu har jeg oplevet mig selv flere gange tænkte “du har født, det her gør slet ikke lige så ondt som det”. I dag da jeg smånervøs lå i stolen hos tandlægen kl. 17.00, og hun først bedøvede i kinden kunne jeg nærmest ikke mærke det. Så kom vi til bedøvelsen i ganen. Det nev sgu, men så var det de vise ord kom i mit hoved: “du har født, slap af, det her er jo intet i forhold til det, fokuser på vejrtrækningen”. Den samme sætning har været igennem flere gange inden da. Første gang var da jeg manglede de sidste 2 kilometer på et halvmarathon, og så er den blevet brugt flere gange siden da. Den var der tonsvis af gange under Alvins fødsel, og det var en ret stor hjælp 😀

Kom så med fodelene ved at føde. Altså ikke det med børn, kærlighed osv. Nej, de lidt mere sjove 😉 Imens vil jeg indtage lidt flydende kost (koldskål), som Nicolai lige er kommet ind ad døren med.

– Sebrina

6 kommentarer

 • Som du skriver, så tænker jeg også tit: du har født! Så kan du sgu også det her!
  Dog synes jeg smerten ved at få plukket øjenbryn nærmer sig fødselsstadiet!
  Andre fordele:
  – Jeg er ret afslappet i forhold til gynækologiske undersøgelser.
  – Jeg skal ikke tænke på hvordan jeg ser ud foran min kæreste. Han har set mig i de mest ucharmerende stillinger og situationer.
  – Jeg kan bruge det som undskyldning, når jeg tisser lidt i bukserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hehe synes du at plukke øjenbryn er så slemt? Så har du måske ikke prøvet en epilator under armene? Oh my….! Men igen, så bilder jeg mig selv ind at dybe vejrtrækninger gør smerten mindre, for det hjalp mig under fødslerne, hehe. Men det gør fandme nas!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan på hverdagsplan… Når man har handlet og det er psykotungt at slæbe… Hvis man er ramt af opkastsyge eller den anden vej og har virkeligt ondt af sig selv… Hvis man kommer til at tisse lidt i bukserne, ja… Har alle ikke prøvet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, jeg kunne ikke være mere enig. Har ofte messet det for mig selv i lignende situationer. Og det virker!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der noget der kan gøre mig glad...