En times træning - En times hygge...

Kan da slet ikke koncentrere mig!

Har siden i går været helt opslugt af al den krig der huserer her, dér og allevegne på de sociale medier i øjeblikket. Ret skræmmende! Og vi herhjemme får virkelig pisset i kog, over folk der beskylder ganske almindelige forældre som værende pædofile. Der er åbenbart mange som næsten finder det HELT forkert at børnene render rundt nøgne i hjemmet. Og så endda leger nøgne i hjemmet. Fy føj da sikke noget svineri… 😉 Nå, vi er ret loose omkring tissemænd og tissekoner herhjemme, og så ikke mere om dén slags. For vi gider ikke at køre en debat her. Der er godt gang i den alle mulige andre steder pt. også i blogland! Men læs dette velskrevede indlæg – kunne ikke være mere enig 🙂

Nå, men al den “underholdning” tager jo tiden herfra bloggen. Har så forbandede gode billeder og ord som skal ud. Men altså… det bliver i morgen!

– Sebrina

1 kommentar

  • Mette

    Nu er det også ganske fint at gå nøgen rundt hjemme ved os, men voksnes leg med børns kønsdele er jo noget helt andet. Jeg tvivler stærkt på at jeg vil sidde og nappe ud efter min søns tissemand på noget tidspunkt, det er virkelig upassende, når det så er sagt er det måske lige i overkanten at kalde hende pædofil 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En times træning - En times hygge...