Malmö fra en lidt anden vinkel..

Hvidbjerg Strand

Vi havde en dejlig halv uge i Hvidbjerg Strand, som farfar og Trine havde sponsoreret 😉 Et sand paradis for os voksne, og ikke mindst børnene! Så det har vi snakket om skal blive en tradition 🙂 At tage en halv uge i efteråret der.
 photo HVI1_zps6ad15782.jpg
Vi boede i en lækker, virkelig lækker, fiskehytte, som lå over en større sø. Så smukt! Børnene sov på samme værelse (uden problemer!), Nicolai og jeg havde også et værelse, og faster Camilla havde så en hyggelig hems.
 photo hvi2_zps24f240c3.jpg
Hytten var så hyggelig og jeg savner allerede morgenerne i sengen med en kop kaffe (og mobil- hov) og Ramasjang. Vi havde nemlig også fjernsyn på værelserne, og så endda med “den fulde pakke”, som Nicolai kalder det…
 photo hvi3_zps6296bd25.jpg
 photo hvi5_zps3adb6a8e.jpg
 photo 63bb3cb6-a4f2-4408-9922-6a4855c68236_zps955f38fc.jpg
Badelandet var naturligvis dér vi tilbragte det meste af tiden. Aya havde vinger på og legede og plaskede så ellers bare rundt, og turde endda at prøve de store rutsjebaner 😉 Alvin var jo bare ellevild, så også bare et par vinger på ham og så gav han den ellers gas! Er næsten helt ærgerlig over at vi ikke nåede at booke ham til babysvøm her i byen… Badelandet er et meget børnevenligt sted, og nu har vi kun Lalandia i Rødby at sammenligne med, og størrelsesmæssigt var det lidt mindre, men der var dét der skulle være og vandet var mindst 29,5 grader, og den lille hyggelig “strandbar” var billig og kunne levere alle de is den store familie krævede 😉 Ved siden af badelandet er der så wellness, og jeg og Camilla nåede derind, og dét er virkelig luksus! Der var flere gæster i wellness end i badelandet, også selvom der ikke kom børn i wellness. Tror campingpladsen er ret anerkendt og besøgt, uden at have den mindste forstand på campingpladser!
 photo hvi9_zps3fa166e8.jpgMen den ligger også lige ud til Vesterhavet, som vi også kom til. Aya var dog umulius og det stormede også ganske meget, så det blev en hurtig tur til havet for os.
 photo hvi8_zps4c7ff439.jpg
Måske det er til at fornemme på billedet 😉 Jeg må indrømme at jeg også har det meget stramt med stormvejr, og det var også dét der slog Aya ud, fordi vi havde glemt hendes hue, og det derfor var lidt voldsomt for hende. Og så er damen ikke sådan at imponere eftersom vi jo ret ofte går ture ned til stranden, og en strand er en strand, havet er havet i Ayas optik. Om det hedder Solrød Strand eller Blåvand – selvom der er forskel 😉
 photo 12fe1555-59fd-4571-9636-8acefc00e69b_zps96cd5d03.jpg
 photo 976d895c-d8dc-4e50-b4f9-c09584ed9687_zps4796299c.jpgDog kunne hestene og langhårede orme alligevel godt få hendes opmærksomhed 🙂
 photo hvi12_zps27e8e556.jpg
Det store leg eland lå kun 100 meter fra hvor vi boede, så det blev besøgt flittigt! Trampoliner, vilde rutsjebaner, klatrevæg, fodboldbaner osv. i texasstil var egentlig ret fint og bare lige lidt mere anderledes end capellaplay og hvad der ellers efterhånden eksisterer af legeland, som vi altså er fan af herhjemme – særligt her i den lidt koldere tid!
 photo 1c1fdef9-68fb-49b6-8e13-c393c5043810_zps0b1aa247.jpgVirkelig en ferie hvor børnene var meget aktive og brugte kroppen, men der var også tid til at sidde lidt med iPad’en og koble lidt af
 photo 20114d05-a47f-431c-a874-9e45b3a40d35_zps56828fc6.jpgVi fik god mad derovre! Den første dag havde farfar og Trine sørget for homemade mørbradgryde (til 14 mennesker!), den anden dag spiste vi ude, for der var nemlig stegt flæsk på menuen på den lokale 😀 og så havde vi en culotte med hjemmefra. Og vin :-). Hold kæft vi har hygget os. Tre dage, hvor vi bare slappede af, altså på den dér måde man nu slapper af med børn ik!?, og ellers bare fået snakket, og faktisk også set en masse episoder af Homeland, da vi opdagede at sæson 3 var kommet på Netflix.

I det hele taget har vi virkelig oplevet ret meget her i efteråret, og vi har lige snakket om, at det er en god måde at komme igennem en lidt mørk tid på – faktisk at planlægge små ferier, éndagsture til Sverige, en tur i Zoo, Knuthenborg mm, end at være så fokuseret på at nå det hele i foråret og sommerferien. Så efteråret er måske ikke så tosset endda…

Kan I have en dejlig weekend! Aya er hos sin farmor, så vi har nydt kun at have et barn til aften. Piece of cake siger jeg bare. Det er det 😉 Alvin har også bare været så glad så glad, så han har også nydt at få mor og fars fulde opmærksomhed. Jeg har en arbejdsweekend i sigte og det gør ikke spor. En læser har spurgt ind til,om jeg vil skrive mere om mit arbejde som sygeplejerske, og det kan du tro jeg vil. Jeg får bakset et indlæg sammen i næste uge regner jeg med!

– Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmö fra en lidt anden vinkel..