Maden på Ängavallen
I forlængelse af dette indlæg, vil vi gerne vise den dejlige mad vi fik indenbords i de skønne omgivelser på Ängavallen. Kan love for at der blev snapchattet. Vi er ellers ikke så aktive med snapchat, men det har vi venner der er, så de blev bombarderet den aften 😉Al maden er 100% økologisk og de fleste af råvarerne er fra gården. Vi lagde ud med noget lækker laks, og jeg er normalt ikke til laks, men det smagte virkelig godt! Var ret imponeret over mig selv, og nok allermest kokken! Der var selvfølgelig også brød til, og er ret vild med billedet, hvor Aya lige får hapset i de små brød ;-). 2. ret var kammuslinger med noget lækkert puré og grønt. Igen røg alt ned hos hende som normalt ikke er den store fiske- og skaldyrsspiser. Men hvis fisk/skaldyr bliver tilberedt af dygtige folk, smager det jo himmelsk, åbenbart!Nicolai og jeg valgte vinmenu, og Aya fik en god økologisk cola og Alvin et tre glas økomælk fra gårdens køer 😉Efter vores to forretter, fik børnene deres mad serveret. De smækreste kødboller med den vildeste kartoffelmos og homemade ketchup. Mums altså! Børnene var i det hele taget så eksemplariske, men der var ligesom også bare plads til dem, og tæt på hvor vi sad, var der et hyggeligt gammelt bibliotek med en masse bøger inkl. børnebøger og et fjernsyn. Så kunne Nicolai og jeg sådan i nogenlunde ro og mag indtage endnu et par retter og en masse god vin. Igen måtte vi lige fortælle hinanden, hvor heldige vi lige havde været med den spontane tur over ØresundsbroenBørnene fik hjemmelavet vanilje- og jordbæris, imens vi spiste vores sdiste hovedret. Vores dessert som også indebar is, kokos og noget lækkert knas vi desværre ikke fik taget billede af på grund af vi.. ahem.. nok var blevet liiidt snaldrede efter vinmenuen, og derfor glemte det, var virkelig bare mums. Intet andet. Jeg drømmer derfor stadigvæk om et bryllup på gården. Eller bare en tur over igen 😀 Det hele var så lækkert, tjeneren utrolig sød og nede på jorden. Tjek deres menu og priser ud her. Rolf, gårdejeren, kom under middagen og snakkede med os, og ville planlægge en tur rundt på gården dagen efter, som I får i næste indlæg ;-).
Efter en hård nat, som vi beskrev her, kunne vi med lettere tunge hoveder stå op til endnu en omgang økologisk mad. Denne gang bare i brunchform. Tjek det lige ud!
– Sebrina
sponsoreret indlæg
Ingen kommentarer endnu