Popupshop vinterjakken - en sej pigejakke!

jeg forstår ikke..

 photo Fotografiden17-11-14kl11522_zps1d8abb13.jpg
– at de der små 70’er tæpper til at hænge på væggen er så hypede i øjeblikket…

– de mennsker der reagerede med “VED I godt hvad det krææææver at have en hund!?”, når vi fortalte at vi skulle have (nej købe en 13.000 kr. dyr) hund. Det skal vi jo så ikke alligevel. Altså det er en beslutning vi har truffet for lææænge siden, vi var meget glade og spændte, og sidst men ikke mindst – det kan umuligt blive lige så krævende at have en hund som børn. Sorry to say! Og jeg er vokset op med hund, så JA, ved godt hvad det krææææver og giver at have hund, og vi var pisse glade og spændte, så drop din skepsis og vær lidt glade med os i stedet for. Eller bare klap kaje, og sig noget i stil med at “jeg er ikke et hundemenneske”, for det er helt fair. Men det andet… Særligt når vedkommende aldrig selv har haft hund 😉

– at jeg tænkte, at jeg lige skulle gøre sådan med munden på ovenstående billede. Og så også har valgt at placere det i dette indlæg.

– at det skal koste mig 92 kroner x 2, hvis jeg skal tage toget fra Solrød Strand ind til byen og hjem igen. Altså hvis jeg bare køber en billet i en automat. Intet rejsekort, klippekort og alt det der. Seriøst 200 kroner for at køre samlet én time i tog? Dét er at stramme den. Nu har jeg både købt klippekort, rejsekort og jeg ved snart ikke hvad. Rødbeden er jo desværre stået af, og en nr. 2 bil bliver engang i år 2015.. snøft.. meget snøft.

– at folk i S-tog uden cykel eller barnevogn sætter sig på de sæder som er tiltænkt cykelpladser, barnevogne, kørestole osv., når der er masser af andre ledige sæder i S-toget.

– folk uden cykel, uden barnevogn, uden kufferter og med velfungerende unge ben hellere vil vente på en elevator end at tage trapperne, som er 1000 gange hurtige end at vente på elevatorerne på S-togstationerne.

(I kan godt fornemme at jeg den seneste uge har kørt med de offentlige ik? 🙂 )

– at man som forældre sætter et skilt på sin barns garderobe, hvor der står: ” Grethe (improviseret navn) må ikke have sine nye vinterstøvler på ude på legepladsen”. Øhhh….!?

– at man kunne matche Pia og Frank i “gift ved første blik”. Det kan da kun være for underholdningens skyld. Det lugter i hvert fald…

– at man kan købe 100 stks hårelastikker for 5 kr inkl. fragt (fra Kina). Det er så crazy. Købte jo også denne fine Elsakjole over ebay til under 100 kr inkl. fragt, og den kom med posten i fredags og er bare så fin. I kan ikke se den på, da det er en julegave til Aya. Hun bliver edderlykkelig ♡♡♡♡

 

– Sebrina

 

 

12 kommentarer

  • Thea

    Som pendler, kender jeg alt til din undren omkring de dovne mennesker. Og så fatter jeg heller ikke dem der står stille på rulletrappen – det er jo meningen I skal GÅ ned ad den, så I kommer hurtigere frem. Det værste er dem der står i vejen. Det er sjovt, at de sagtens kan finde ud af det i andre lande…

    Btw, læste dette indlæg hos min mor. Hun udbrød:”Neeeeiij Thea, har du fået nye briller?”, da hun så billedet af dig. Jeg tager det som et KÆMPE kompliment 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Ja det er rigtigt det med rulletrappen! Det undrer også mig. Haha hvor er du sød- tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan er kvaliteten på kjolen sådan umiddelbart?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      den er ligesom alle de andre Disney kjoler 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • mmm… måske så! (har bare tidligere brænt mig og fået noget der var MEGET værre end disneys toyrus br etc /)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabrina

    Og listen af undren vil ingen ende tage….
    Super fin kjole…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Jeg forstår ikke den marmor er blevet moderne igen? Husker tydeligt at sofaborde i mit barndomshjem var lavet af marmor og det var SÅÅÅ kikset;) ha ha..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Haha vi er hoppet med på marmordillen herhjemme 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Virkelig – ET ÅR før marmor blev fedt endte vi op med at knuse vores bord da vi ikke kunne komme af med det og manglede en bil for storskrald.. Timer ikke sådanne ting godt her i hus!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • sandra

    Jeg er SÅÅÅÅ enig i stort set alle sammen!
    – Jeg er også fra Solrød – dvs. skide dyrt med tog ind til byen og hjem igen. Nu må jeg så give 1300kr for et månedskort!
    – når jeg er med toget, er det fordi jeg arbejder inde i byen hver dag. Dvs. fååårking meget frustration over folk, der ikke forstår skiltene “cykel, barnevogn” osv. Hvad går der galt? Giver det ikke sig selv, at man så i det mindste rejser sig op, når der så kommer en, som vil holde sin cykel. SKAL man stå og bede folk om at få lov til at holde sin cykel?
    Hertil er jeg også enig i den dér med elevatoren. Jeg stiger af på Ny Ellebjerg, hvor det ikke er muligt at tage cyklen med ned af trapperne, men kun muligt at bruge elevatoren for at komme ned og op. Og her fatter jeg bare ikke at folk som sagtens kan gå, absolut SKAL spærre elevatoren, fordi de ikke kan finde ud af at tage trapperne. Så skal vi med cykler, barnevogne, kufferter osv. stå og vente på dem..

    AGhhh.. Jeg måtte lige ud med det (tror jeg kører for meget i tog!)

    Og nå ja, så har jeg arbejdet i børnehave/vuggestue i nogle år. Jeg fatter simpelthen heller ikke, at man som mor/far køber sko/tøj til børn, som ikke må blive beskidt. OK, fint nok med fine kjoler osv. til fester og andet – men så må de da lade være med at få det på andet end den dag??!

    Så er jeg vidst også færdig her… 😀 (Jeg er slet ikke så sur normalt!)
    Ha’ en god dag/aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Haha det virker til at vi har nogle af de samme frustrationer/undren 😉 Kan være vi støder ind i hinanden i toget en dag så 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • 100 % enig i din undren omkring elevatorerne. Det er møgtræls ikke at kunne komme ind med barnevogn og cykel fordi velfungerende mennesker ikke gider at tage (rulle!)trappen. Og mega grineren med vinterstøvlerne. Jeg forstår det slet ikke 😀 Vil hun så have at hendes barn skal være indenfor hele dagen og ikke lege med de andre, oder?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popupshop vinterjakken - en sej pigejakke!