△ Gode indlæg #1 △

når en fridag bliver til en sygedag

 photo c995af2a-7a11-4d1e-bc0c-0cf7064ec79a_zpsaea4d604.jpgI går eftermiddags blev vi ringet op fra vuggeren. Alvin havde feber og savlede en del! Ellers i fint humør. “Det er nok bare tænder så bare rolig”. Den kære pædagog sagde, at hun allerede havde snakket med Nicolai, og at han lød lidt presset, fordi han først skulle hente bilen på værkstedet, og så håbe på at den var færdig før han så kunne hænge på motorvejen… Jeg hoppede på cyklen fra Hvidovre Hospital, men eftersom jeg er med DSB disse dage (og mange mange flere), så tager hjemturen bare dét længere. Eller det gør den nok ikke engang i myldretrafikken… der er det nok nogenlunde det samme. Nå, men vi skulle heller ikke skynde os, men bare vide, at Alvin altså havde feber. Jeg fik fat på morfar som var på vej hjem fra arbejde og var tæt på, og derfor kunne hente Alvin og Aya. Det ringede jeg tilbage og meddelte, da jeg i første omgang måtte beklage, at vi jo desværre ikke kunne komme med det samme, hvilket der var fuld forståelse for. Da jeg ringede tilbage de der fem minutter efter, var pædagogen så sød (ikke fordi Alvin blev hentet lige om lidt) og sagde “I er simpelthen sådan nogle gode forældre, det synes jeg virkelig I er!”. Sådan helt inde fra hjertet (eller også opfattede jeg det bare sådan). Jeg er ikke vant til at blive ringet op ang. syge børn, så jeg var nok lidt i panik, da jeg snakkede med hende, og da jeg så ringer fem minutter efter, og siger at morfar kommer om lidt, har hun nok fornemmet, hvordan mine sirener er gået igang… haha. Jeg ved da godt, at vi er gode forældre for vores børn og alt det der, og ved også godt, at det er åndssvagt, at blive så glad over sådan en kommentar (som hun sikkert har sagt til så mange forældre), men hvor var det bare rart altså. Ligesom når børnene får ros. Jeg sluger det råt og vokser lige en anelse mere som mor. Det indrømmer jeg blankt! Jeg ved hvor meget ord betyder, og prøver også at huske det i mit daglige arbejde. Til mine kolleger, til forældrene, til søskende og endda de små bæbser. Det kan bare gøre en dag helt specielt at én person har sagt noget særligt. Og omvendt. Gøre en dag af h til, hvis en person har sagt et ord, som måske ikke var tiltænkt skulle tolkes negativt, men så alligevel blev det. photo 1635064c-02f7-4aa9-bfaa-a47d0698c326_zps266edda9.jpg photo ac4d3a94-6327-4dc8-9e84-e2e69ed1cd91_zps7ecb82e2.jpgNå, det var ikke dét indlægget skulle handle om. For det heldige er, at jeg har fri disse dage, og havde i forvejen planlagt at Aya og Alvin skulle have en fridag i dag. Alvin har dog været ret sløj og meget pjevset, hvilket jo er gået ud over tiden med Aya. Jeg brugte derfor lige en time til morgen på at surmule lidt over, at det altid faldt på mine fridage at børnene blev sløje, eller at jeg også selv bliver sløj på mine fridage. Selvom jeg også er glad for det, for det går så ikke ud over mit arbejde, men det er sgu også ærgerligt at bruge fridage på sygdom. Men that’s life.
Alvin ville ingeting. Han var så skidt. Ikke spise noget andet end “dider” (rosiner), og dem kan han jo heller ikke bare hælde en hel æske ned, for så ved jeg godt hvor mange lortebleer der er i sigte. Og ellers bare hænge på sin mor. Vi sad endda på gymnastikbolden og hoppede og sang “i en lille båd der gynger”, og med det samme var jeg slået tilbage til min barsel. Kæft jeg sad mange gange der, og ved ikke hvorfor det lige blev til “i en lille båd der gynger”, men det virker… og åbenbart stadigvæk, sådan da. Men hvor er han bare tung og uhandy nu sådan at bære rundt på konstant. Også når man skal på toilettet 😉 Kunne ikke sætte ham fra mig uden skrig og skrål. Stakkels Alvin. Endelig faldt han i søvn kl. 10.30, og så kunne Aya komme i tøjet og få sin mors opmærksomhed. Hun ville gerne have et fletning rundt om hovedet, og eftersom det er prøvet før, blev både hun og jeg meget glad for resultatet 😀

Smoothie plejer jo at være fast bestanddel på vores fridage sammen, men jeg turde sgu ike engang at starte blenderen i frygt for at vække Alvin, haha. Så det blev til pandekager og en tykkere juice vi heldigvis havde i køleren (Innocent FTW)
 photo 26ad47fd-6757-4a20-bb03-e0fee1033bce_zpsd163e564.jpg
det vakte stor glæde, og det røg også ned hos Alvin efter han fik sig en god to timers lang lur efterfulgt af endnu en omgang flydende syntetisk jordbærsukkermasse (Pinex junior). Hans appetit plejer jo ellers aldrig at fejle noget, men i dag var der ikke så meget der var godt nok for den stakkels herre.
 photo e45adba0-9fcd-4fb1-b7b9-61070f93e8fb_zpsc1ae3c42.jpg
Så selvom det har været HÅRDT med en fridag/sygedag, så nåede jeg alligevel at lave noget hyggeligt med begge børn. Aya har fået den vildeste sponsorgave fra Littlest Pet Shop, som vi også gået igang med at samle. Alligevel et fascinerende univers… Den har dog også stået den på Ramasjang, Netflix, Viaplay, Ipad… jo hele møllen har været igang i dag. I morgen er jeg klar på endnu en sygedag med Alvin, og Aya skal i børnehave.

Okay et siiiindssygt langt indlæg. Det er fordi Nicolai er til håndboldkamp, og jeg rent faktisk for en gang skyld har ordnet hjemmet efter denne tornadodag.. Jeg har også formået at se sidste afsnit af Pretty Little Liars på netflix. HVOR MANGE sæsoner er der???!! Nu vil jeg gerne snart have den serie afsluttet!

– Sebrina

2 kommentarer

  • Maria

    Mht PLL, så mener jeg at sæson 5 er på skærmen i us.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    PLL, sæson 5 har været vist i US, og den kan også streames (og OMG en sæsonafslutning der er der!!!!!), der kommer en sæson 6 næste år engang! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

△ Gode indlæg #1 △