jeg forstår ikke..

Når man er lidt sensitiv…

 photo f4bc7e6f-b976-426d-8108-0e6f02393c4a_zps23c32cf6.jpg
 photo 494d732a-7af7-4cb5-a3e6-89c112158711_zps168caf4b.jpg
 photo f5d4ac1d-9156-4763-af6d-9bb64c66eb97_zps797a70f4.jpg
så kan hørebøffer være en genial idé! Eller man behøver jo ikke være sensitiv for at de kan være det. Jeg ved ikke hvorfor vi ikke har tænkt på det noget før faktisk, for ved længere køreture, hvor Aya har haft Ipad’en, så har hun sagt sååå mange gange “i larmer!”, og virkelig klaget over det, og det siger hun ofte også, hvis hun ser fjernsyn eller ja har Ipad’en, og Nicolai og jeg bare går og snakker og/eller radioen kører. Hun kan ikke altid “lukke af”, og det var faktisk først efter en tur hjem til mormor og morfar, som havde købt hørebøffer til Aya, at jeg tænkte, at det da var ret smart. Hun beder selv efter dem hvis hun har behov, og det er en god måde for Aya at koble af. Ikke at hun hver da sidder med Ipad’en (men det er tæt på!). Det eneste vi har tænkt på er på de små ører, men i forvejen er hun jo sensitiv over for høje lyde, og justerer selv lyden, og den er ret lav når vi har lyttet efter, så tænker ikke at det er skadeligt? Nogen eksperter på området? 🙂 eller andre der bruger hørebøffer?

Disse koster 149 kroner og kan købes her (affiliate), og der er billigere alternativer i blå her og pink her (affiliate links).

– Sebrina

2 kommentarer

  • Mette

    Min datters er specielt lavet til at beskytte børns øre, så de kan ikke skrues for højt op og bassen er meget svag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabrina

    Min den yngste er også sensitiv og hun bruger også bøfferne. Prøv at google hsp så vil du finde meget information om at være sensitiv (bl.a om hvordan tøj kan genere) som virklig kan give mening (det har ihvertfald hjulpet både Belle og mig til at forstå meget bedre). Et godt råd skal lyde, tænk jer rigtig godt om når i skal vælge skole, det har nemlig været rent helvede for os med angst osv. Først nu hvor Belle er kommet på en lille privatskole er det blevet en succes – og hun går i 6 klasse. Jeg har altid vist at hun var sensitiv da jeg har 3 andre børn at sammenligne med, men det var desværre først i foråret ved et tilfælde at jeg læste en artikkel om hsp og så faldt alt på plads.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg forstår ikke..