hvem sagde skiferie?

Det var dén ferie!

 photo ca0fc67f-cf30-47a2-b27f-1f93b1b96002_zpsrzr78eho.jpgSå er vi hjemme efter en fantastisk ferie! Ej hvor har det bare været skønt og vellykket. Det startede ikke heeeelt godt da vi stod i lufthavnen og der ikke var en flybillet til Aya. Ikke lige dét vi havde forventet, da vi jo havde booket igennem et rejsebureau og egentlig nærmest bare skulle møde op 😉 (og også havde betalt en halv bondegård for den ferie!). Heldigt at vi skulle flyve kl. 11, for vi kunne først komme i kontakt med bureauet kl. 10, og det løste sig da heldigvis, og vi nåede flyet… Noget med at hun kun havde et bookingnummer men ikke et billetnummer. Så der var ikke ligefrem tid til shopping og kaffe i lufthavnen men derimod stress og halvdårlig stemning… Nå, men bare lige et hurtigt hej. Der kommer til at være en del indlæg omhandlende skiferien henover de næste par dage. Wi-fi’en på hotellet var noget ustabilt og langsomt, så droppede helt at opdatere bloggen på ferien. Men måske I har fulgt med på instagram og facebook, hvor der er lagt billeder og film op fra ferien?

Nu er der et par kufferter eller fem der skal tømmes og en hund der skal møsses endnu mere på. Ej hun har været savnet hende Nellie!

– Sebrina

1 kommentar

  • whoah this blog is fantastic i really like reading your articles.
    Keep up the great work! You already know, lots of
    individuals are searching around for this info, you can aid them greatly.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvem sagde skiferie?