Sejt (og igen) billigt sportstøj!

perfekt mandag og vokseværk hos 4 årig!

 photo IMG_9680_zpscevwbu5l.jpg
Det kan godt være at det er mandag. Og det kan også godt være at vi lige er kommet hjem fra ferie. Men det ændrer ikke på, at ugen altså ikke kunne have startet meget bedre end hvad den har gjort i dag. Jeg havde nemlig valgt at ønske ferie en ekstra dag således at vaskemaskinen kunne køre på højtryk og børnene ( og de voksne!) ligesom kunne få en fair chance til at “omstille” sig fra skiparadis til almindelig hverdag igen. Meget klogt valg. At jeg så også har fået en fridag i morgen og faktisk først møder på arbejde på onsdag kl. 15.30 er jo ren og skær det rene luksusliv! Intet mindre. Nå, men dagen startede med at Nicolai stille kyssede mig “farvel” og sagde at han afleverede Alvin, og at vi altså bare skulle sove videre. Ved siden af lå Aya nemlig i den dejligste søvn. Jeg tror faktisk ikke hun har sovet igennem i sin egen seng i et par måneder nu. Hun kommer ind tidligt på natten, og i går var hun der allerede inden klokken havde nærmet sig midnat. Faktisk snarere kl. 22.15, hvor vi slukkede for fjerneren og sagde “godnat”. Vi var ret færdige, haha! Nå, men hun var ked af det og sagde at det gjorde ondt i knæene. Tror det er noget vokseværk?! Har I oplevet det hos jeres børn? Hun vokser ret meget for tiden, så det lyder vel ikke helt dumt at det kunne være det? Nå, men jeg lå bare og ventede på at hun skulle vågne, og imens havde jeg udsigt til en fin morgensol og små snefnug og en Nellie der lavede badutspring ude i haven. Hun var helt vild. Det er sgu sjovt at hun får sådanne flip hvor hun bare tonser rundt. Da Aya vågnede blev der serveret morgenmad i sengen og tændt for Ramasjang. Så dejligt altså. Og så tog vi det stille og roligt. Kom i børnehave hvor hun stolt viste sin guldmedalje frem, som hun helt fortjent “vandt” på skiskolen. Naturligvis fordi hun er den bedste på ski. Ingen tvivl dér. Guldmedaljen med hjem igen, og så blev der ordnet en del praktisk og så var det afsted til fitteren, og nu sidder jeg på biblioteket med min smurte madpakke hvor avokadoen var perfekt blød og grøn, altså ingen “tråde” eller brunt snask. Og en kokostop og kaffe to go fra den lokale bager. Jo jo lidt storbyliv lugter det da en lillebitte smule af her i provinsen. Så bloggen skal plejes og nusses om nu, og hvor er det dejligt. Så kan børnene hentes i god tid og vi kan alle tage til gymnastik, da der var lasagne på menuen i går, og sådan en sag smager bare allerbedst dagen derpå :-D. Nemmere og bedre bliver mandag altså ikke!

Håber I er kommet godt igang med ugen? Hvad skal I mon lave? FORTÆL! Jeg har tid til at læse OG svare på kommentarer (store sager hva!?).

– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejt (og igen) billigt sportstøj!