weekenden uge 7

Var det noget med et halvt års gratis Netflix?

 photo revert-old-netflix-app-new-xbox-360-update.w654_zpscpjrkxgz.jpgI skrivende stund sidder jeg og børnene og ser Larva (to spøjse orme!?) på Netflix. Det er dét der hitter herhjemme i øjeblikket, sammen med Zack & Quack. Jeg har haft fridag, hvor jeg har haft tid til at få trænet, drukket kaffe imens jeg har snuppet endnu et afsnit af Gossip Girl, og så har jeg snakket hele to timer med min mor på facetime. Det mestrer vi ret godt. At bruge flere timer på at snakke sammen, også selvom vi ses relativt ofte. Vi snakker om alt og intet 😉 Jeg har også nået forbi posthuset og sat to vaske over samt støvsuget. Så jep, har holdt en fridag for mig selv. Rart! I dag står den ydermere på risengrød til aften, som står og passer sig selv. Nicolai er til stiftelse/overdragelse af vores grundejerforening, og det ser ud til at trække ud, så han når nok ikke sin håndboldtræning. Så kan vi i stedet snuppe et afsnit af Marco Polo i aften 😉 Not bad. Så Netflix har endnu engang været igang herhjemme. Egentlig rigtig god opladning til endnu en arbejdsweekend, som heldigvis “kun” består af 24 timer. Ingen 12timers vagter denne weekend, og er så heldig at have en almindelig dagvagt i morgen, hvilket betyder at jeg er med til vores traditionelle fredag aften.

Selvom jeg ikke har haft så meget tid til mailen og bloggen det seneste er det alligevel lykkedes mig at få en god deal i hus, som kommer tre af jer læsere til gode. For vi udlodder i samarbejde med Netflix nemlig 3 x 6 måneders gratis Netflix.

Det kræver dog at du skriver en kommentar under dette indlæg, hvor du oplyser om dine eller dit barn/dine børns tre yndlingsserier. Det kunne være vi kunne inspirere hinanden. Jeg er i hvert fald begyndt at skrive en liste ned med de serier I har tippet om herinde, og hvad andre bloggere også tipper om, for det kunne være at jeg manglede inspiration til serier en dag. Lige nu er det ikke et problem. Svømmer i gode serier 🙂

Så finder vi de tre vindere lørdag d. 28. februar

– Sebrina

103 kommentarer

 • Karina

  Sofie den første min datter og min søn er. Det med ben10 mor er det Arrow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker netflix! Lige for tiden er det Call the midwife som kører og så er jeg rigtig glad for gossip girl og orange is the new black.. Elsker serier!

  Kh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke en fed komkurrence! Jeg er kæmpe fan af Netflix.
  At vælge mine tre yndlingsserier bliver til gengæld rigtig svært. Har efterhånden pløjet mig igennem en hel del.
  Men Friends må komme ind som min ultimative yndlingsserie. Primært fordi jeg har set det så uendeligt mange gange og stadig ikke er træt af det. En anden god genganger er Grey’s Anatomy (man er vel en sucker for drama) og derudover er jeg også bidt af Game of Thrones.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er Marius’ favoritter for tiden alt (!) med Lego, Oggy og kakerlakkerne samt Plonsters (som er vildt hyggeligt, fordi jeg så det vildt meget, da jeg selv var lille) 😉 Det ville falde i SÅ god jord herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Min datters absolutte yndlingsserie er Peder Pedal, hun elsker det og vil se det så tit hun får lov.

  Mine egne yndlingsserier er Suits, The Good Wife samt Game of Thrones. Kan også rigtig godt lide Arrow og The Vampire Diaries. Der er noget forskel på de serier jeg ser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Lige for tiden har jeg gang i Suits, Orange is the new black (to rigtig gode serier) og den gode gamle Dawsons creek 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Min tre yndlingsserier må være:
  1. Pretty little liars
  2. Gossip girl
  3. Make it or break it
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min absolutte yndlingsserie er Desperate Housewives. På 2. og 3. pladsen må det være Modern Family og Game of Thrones! 🙂
  Jeg vil virkelig gerne vinde! ALLE snakker om Gossip Girl, og jeg har ikke set ét eneste afsnit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mine tre tndlingsserier må være:

  Modern Family
  Homeland
  Breaking Bad

  Men jeg er nu også glad for Suits, Goosip Girl, Orange is the new Black og True Detektive…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har lige set de sidste afsnit af Downton Abbey, men derudover er jeg helt pjattet med Bones og Friends.
  Jeg kunne nævne de første 10 serier, så jeg synes virkelig at det er svært at vælge ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Herhjemme er top 3-listen på Netflix:
  1: House of Cards

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ved ikke hvorfor de sidste ti ikk kommer med?
   2: orange is the new Black
   3: Hannibal aka Mads Mikkelsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det var da en skøn giveaway 🙂
  Mine ynglings serier er Call the midwife, Downtown Abbey og NCIS LA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Rulle kugle Ole
  Bee Movie
  Oggy og karkelakkerne
  Backyardigans
  Drengene er 2 og 5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Vores Charlie ELSKER 1) The Backyardigans, 2) Den store røde hund (som måske hedder noget andet) oug 3) ALT med Bumle og Lynet McQueen, film som små afsnit – you name it. Han har GODT NOK også set Brandmand Sam-filmen mange gange.. Men der er vist kun én, er der ikk?

  Hurra for netflix! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Elsker netflix! God konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teletubies til Alma, Weeds og Suits til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Uha, den er svær! Min ultimative yndlingsserie er – selvfølgelig – sex and the city. Den kommer altid på når jeg er syg eller ked af det, de piger giver mig et smil på læben ligemeget hvad 🙂 Ellers er kæresten og jeg snart færdig med Mad Men, som jeg også har været helt tosset med! det bliver så hårdt når den slutter 🙁 ! Og så en oldie but a goodie – min kæreste har aldrig set Matador, og derfor vil jeg tvinge ham til at se den, når vi er færdige med Mad Men. Den er altså også bare skide hyggelig og helt obligatorisk at se for ALLE, hvis man spør mig 😀 Og så kan man se den ganske gratis på bonanza 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth T.

  Suits, Gossip Girl og Bones 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min datter og mand bruger mest netflix herhjemme, vi holder dog pause for tiden og prøver viaplay af imens. Jeg savner dog netflix da den er langt nemmere at manøvre rundt i for vores datter på 2,5 år.
  Hendes favorit er klart “den store røde hund”, hun efterspørger også Peter pedal. Jordbærmarie var også et hit, især det afsnit med en fugl der sidder fast som de så redder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Berg

  Den konkurrence vil vi ikke gå glip af herhjemme. Min kæreste og jeg ser elementary og big bang theory (og en del andre) og vores datter er vild med Postmand Per 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mor … marco polo
  søn … vilde rolf
  datter …barbie

  håber vi er de heldige for vi elsker netflix

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Det er helt klart Girls, den serie er for GRINER! Orange is the new Black og ikke mindst Sex and the City. Det er umuligt at blive træt af den. Tro mig, jeg har prøvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte S.

  Jeg er vild med Netflix ☺️

  Mine favoritter er:
  Downton Abbey
  Suits
  Orange is the new black

  …..og Homeland og Call the midwife og Venner og……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Maria

  Sikke en lækker præmie!

  Mine Netflix-favoritter er absolut Breaking Bad, Orange is the new black og Dexter!

  Og da disse er færdigset, så har jeg Suits, White Collar og Mad Men på listen over serier, som skal påbegyndes <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  mine børn er alle vilde med serier på netflix, jeg ser selv film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S

  Uh lige en konkurrence som passer ind i vores lille familie. Min kæreste er ikke meget for at se serier, og jeg har efterhånden en meget lang liste over serier, jeg bare må se! Med et abonnement kan det være, han kan rykkes lidt;) Min datter på snart to er slet ikke fanget af TV. Hvilket både er godt og skidt. Skidt når mor er meget træt og bare gerne vil have 15 minutters pause. Måske et abonnement også kan rykke hende lidt. Mine personlige yndlingsserier er The Walking Dead, Arvingerne og Venner – selvom den efterhånden er set utallige gange:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • House of Cards, Gossip Girl og Greys Anatomy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Modern Family er priceless, siger det bare! Derudover ser jeg masser af Grey’s Anatomy og Friends:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieW

  Jeg er en serienarkoman, og elsker Netflix – derfor er tre serier meget lidt(!) Men, jeg følger med i Orange is the New Black, Transparent og Girls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Bjarke elsker Mascha & Bjørnen, Laura elsker Brandmand Sam og jeg er vild med Big Bang Theory. Kæresten er en sucker for Games of Thrones 🙂 Det var så fire, men håber at det går alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Iversen

  Uhh, en god konkurrence. Har aldrig haft Netflix, så det kunne Være fedt at vinde 😀 Nu er zulu lige blevet taget ud af vores tv pakke, hvilket er katastrofalt!! For der kørte min absolut yndlingsserie – Desperate Housewives! Så det er klart det jeg ville tænde for først. Dernæst ville jeg se Pretty Little Liars så jeg kan komme videre fra sæson 1 som er ved at Være alt for længe siden jeg så sidst. Ellers har jeg hørt at Arrow skulle Være vildt god, så det kunne måske blive en yndlingsserie? Jeg krydser fingrer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  GOSSIP GIRLS!!!!!! og så de gode gamle danske serier som lærkevej og den slags

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Madsen

  Herhjemme står Zack & Quack også øverst på listen efterfulgt af Brandmand Sam for min søn på 2 år. Serier som vi voksne følger med i er The 100, Extant og The Blacklist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Arrgh, svært spørgsmål!
  Altså mine all-time go-to favoritter er Sex and the City, Grey’s Anatomy og Gossip Girl – klassikere, man altid kan se…
  Mine favoritter lige nu er Girls, Criminal Minds og Bones!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg er vild med Suits (og har fulgt med siden aller første afsnit), Pretty Little Liars – og hvis jeg vandt ville jeg nok gå i gang med Friends (for 117. gang). Det ville være rart lige at se et afsnit på pc’en frem for at finde dvd-boxen frem hver gang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj det kunne vi godt bruge herhjemme! -Sikke en skøn konkurrence. Jeg har tabt mit hjerte til Homeland, Walking dead og Modern Family.. Det er hvis så spredt som det kan blive rent genre mæssigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  walking dead, game of thrones, shameless us

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Tro det eller ej.. Har aldrig prøvet Netflix! Men hvor ville jeg elske at få chancen for at se de serier, alle taler om! Ville starte med Siuts, Orange is The new Black og House of cards! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mine piger elsker Ramasjang mysteriet, Lego Chima og Sofia den første, dog klager den store tit over, at det er så kedeligt det, som de viser i fjernsynet; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Grey’s anatomy, Bones, CSI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det ville være lækkert at vinde, især når jeg lige om lidt starter min barsel 🙂
  Det er svært at vælge tre, men tror det må blive Parks and Recreation (en virkelig sjov mockumentary med tossede personligheder, der bestemt er anbefalelsesværdig) samt Game of Thrones og Grey’s Anatomy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Tofte

  Uhha…. Jeg er en serie nørd, så ligefrem at skulle begrænse sig til 3 serier er en prøve – Men det må klart blive klassikere som ‘Berverly Hills 90210’, ‘Sex and the City’ og ‘Prison Break’, aldrig aldrig aldrig om man går galt i byen med dem!!! De er nærmest en del af familien efterhånden:-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna VN

  En top 3 er svær, men jeg kan i hvert fald ikke komme uden om følgende 3:
  1. Suits
  2. Orange is the new Black
  3. How I met your mother.

  Men der er ufattelig mange boblere til denne liste. 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Min absolut yndlingsserier er:
  1: Sex And The City
  2: Gossip Girl
  3: Friends

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K.

  Mine drenge er vilde med Lego Ninjago, Power Rangers i alle afskygninger og Kicking it – kan man fornemme et team???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H

  Orange is the new black
  Gossip Girl
  Friends

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faldet totalt for den Desperate Housewife-inspirerede serie “Devious Maids”.

  Og så har min kæreste lokket mig til at se serien “Vikings”, som jeg faktisk også synes er superspændende. Den er ikke så langtrukken og har ikke lige så mange voldsomme scener som fx Game of Thrones.

  Den sidste serie, jeg vil nævne, er måske lidt udenfor kategorien ‘serier’, men det er “Hooplakidz” – en række youtubevideoer hvor en lille pige synger børnesange og fortæller historier (engelsksprogede).
  Min 2-årige datter er faldet pladask for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Pigernes yndlingsserier er:
  Dr. McStuffin, Oso, Sofia, Ramasjang Mysteriet (den 3-årige).
  Violetta, Austin og Ally, Wonder i galaxen (aner ikke, om den virkelig hedder det) (den 5-årige).

  Det er i øvrigt sjovt, hvordan den femårige inden for det seneste år er gået over til serier med ‘rigtige’ mennesker.
  Pludselig handler serierne ikke om banale ting som legetøj og kage, men derimod om kærlighed, venskab og andre ‘tungere’ ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine tre yndlingsserier er;
  1. Girls
  2. Orange is the new black
  3. Gossip girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Dahlgaard

  Vi har ikke Netflix, så vi bruger Ramasjang app’en meget. Yndlingsserierne her er for den store på 5½ år: Yakari, Dyrene i Lilleskoven og Junglebogen.
  Vores pige på 2½ år elsker at se Kasper & Sofie, Rosa fra Rouladegade og Sofus.
  Jeg overvejer det der Netflix – men de skal bare heller ikke bruge mere tid med skærmen end de gør i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min yndlingsserie er nok Breaking Bad… Men er det ikke alles yndlingsserie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Jeg elsker Dexter og Breaking Bad. Mine piger er vilde med Sofia.
  God weekend:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  1) Modern Family
  2) Breaking Bad
  3) Matador

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  Orange is the new black, Breaking bad og modern family

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Sofia d. 1, Barbie, Sex and the City

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj

  Min datter er kun 4 mdr, så hun ser ikke fjernsyn endnu….men til gengæld bruger vi flittigt netflix derhjemme om aftenen, vi voksne:-)

  Bones, Fresh Prince (vi havde lige et flashback fra vores ungdom) og Dexter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det vil vi gerne vinde:-) Min søn er vild med Dora. Jeg selv er glad for Sons of anarchy og The blacklist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Haahr

  Det er så mange, det er svært at vælge 😀
  Men mine yndlings er nok The Walking Dead, How I Met Your Mother og så må 3. pladsen være delt af Modern Family og Friends 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Lækker giveaway 🙂

  Jeg ELSKER serier !

  Lige nu er jeg især vild med af slappe af i hovedet til Drop Dead Diva, Suits og Modern Family 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Kan forresten anbefale app’en Tv Show Favs, det er lidt nemmere end papir og blyant 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja E

  Mine tre yndlingsserier er Orange is the new black, Modern Family og How I met your mother! Men jeg håber da jeg vinder, så jeg kan få endnu flere yndlingsserier! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min absolut yndlingsserie er Orange is the new black! 😀 Jeg kan næsten ikke vente til juni måned, hvor sæson 3 kommer. Men det kræver jo lige at jeg har Netflix først 😉 Derudover er to af mine andre yndlingsserier Breaking Bad og Suits.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Pretty little liars, Orange is the new black og den klassiske Friends!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Mine 3 yndlingsserier må være:

  Criminal Minds
  White Collar
  A Game of Thrones

  Ikke i prioriteret rækkefølge. Det kommer lidt an på mit humør, hvilken jeg har lyst til at se. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en fin konkurrence! 🙂
  Jeg er stor fan af (bla):

  – Breaking Bad (en af de bedste serier, jeg nogensinde har set!!)
  – Downton Abbey
  – Homeland

  3 meget forskellige og helt fantastiske serier på hver deres måde, og et absolut must to see i min verden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Jeg har 4 drenge, og de er ret glade for tegnefilm, jeg ser de serier der bliver vist i tv, som arvingerne, rita osv, vi er ikke så bekendte med netflix, men kunne være fedt at prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese S

  Gossip girl, Pretty Little Liars og Ugly Betty er favoritterne her hjemme for tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min pige på 5,5 er pjattet med Rulle Kugle Ole, Jake og Zack&Quack pt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  for tiden ser mine børn (1,5 og 3 år) vendskbsbyen, supertrioen og crazy town 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Kickin’ it (DIsney når det er ….. mega monster irriterende – i hverfald når den kører i sløjfe)
  Lego serierne
  Ønskefeerne (tror jeg at den hedder)
  Netflix er great!
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Orange is the new Black

  Mascha og bjørnen

  Jordbær Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Mine yndlings er Gossip girl, Orange is the new black og Breaking bad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Alt der kan afveksle fra Ramasjang vil jeg elske 🙂 Da det kun er det vi kan se er min søns yndlingsserie Thomas tog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At udvælge tre yndlingsserier er jo noget nær umuligt. Men lige i øjeblikket er det nok How I Met Your Mother (altid!), Grey’s anatomy og Bones. Selvom The 100 også topper højt på listen, og det jeg egentlig pt. ser mest på Netflix er Suits (som også er virkelig god) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Er måske en lidt atypisk serienarkoman… Har nemlig aldrig haft hverken Netflix, viaplay mv. Jeg har gået sygemeldt i over et år nu og har derfor set alle de serier de sender i tv plus genudsendelserne af samme plus genudsendelserne af genudsendelserne og trænger derfor til noget nyt.
  Min yndlingsserier må nok være gossip girls, revenge, Glee, girls, ncis, ncis la, blacklist, House, suits, Rissoli and Isles og sikkert en masse andre jeg har glemt.
  Hvis jeg vandt ville jeg starte med at se orange is the New Black. Det er en serie jeg endnu ikke har set og den har jeg hørt SÅ meget om…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Min kæreste følger med i væsentligt flere serier end jeg gør, men en af dem jeg også har været fanget af har været blacklist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo

  mine elsker og se en på 5 år og 9 år
  Frost rigtig god film siger unger
  Brandmand sam. Vil den lille se
  LEGO film
  Dora
  Violetta
  Peter pedal
  Jake og pirater

  Så denne pakke vil vi da godt vinde tror unger vil blive glad for Netflix

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Peter Pedal (datteren), Game of Thrones og Suits 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Fisker

  Mine yndlingsserier er House of Cards (uh, jeg glæder mig til sæson 3!!), Orange is the New Black og The Tudor – 3 vidt forskellige men gode serier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Jeg har ingen børn, men nyder at læse med herinde alligevel 🙂 Jeg har lige afsluttet New Girl, som jeg synes er let og underholdende. Afsnittene er relativt korte, så det er nemt lige at snuppe et enkelt afsnit – eller to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Super konkurence 🙂
  Herhjemme er mine yndlings
  1. Breaking bad
  2. Desperat housewifes
  3. The good wife

  Kunne virkelig ost tænke mig at se orange is the new Black, så et abbonement til Netflix vil være perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  yndlingsserierne herhjemme er greys antomy, homeland og bones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  Mine piger elsker Violetta, og jeg er selv vild med Games of Thrones & True detective.

  Har dog ikke Netflix, så dette ville være så skønt at vinde xx fingre
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille NL

  Mine yndligsserier er Homeland, Breaking Bad og Orange is The New Black.

  Har aldrig prøvet Netflix før, så det ville være SÅ lækkert at vinde 🙂

  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Mine drenge er helt pjattede med Eventyrtid, Svampebob Firkant og Oggy og karkelakkerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Har ingen børn, men 3 små brødre. De elsker Ben10, men filmen To på flugt er også et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Dalby

  Mine ynglings serier må nok være, Orange is the new black, Gossip girl og Bones 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Carly for den 10 årige, walking dead for den 18 årige og Jan Gintbergs rundrejser på arbejdspladser for d. 15 årige. Så det er virkeligt meget forskelligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Uhhhh, ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle gøre uden netflix og det tror jeg egentlig heller ikke min mand eller søn ved- der er bare altid noget at se:)
  Min søn på 2 1/2 er kæmpe fan af Peter Pedal, Thomas Tog og LEGO så der er kamp til stregen om Netflix herhjemme
  Jeg selv er VILD VILD VILD med Homeland og House of Cards.
  Krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Therkildsen

  Det er svært at vælge tre serier men nogle som jeg synes er rigtig gode er:
  – Prison Break
  – Gossip Girl
  – Game of thrones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Mine yndlingsserier må nok være Gossip girl, Orange is the new black og Dexter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Min yndlingsserie lige nu er Game of Thrones, som dog ikke er på Netflix. Så ville jeg rigtig gerne se Orange is the new Black fordi det er en af min søsters yndlingsserier! Sidst må det være Venner, som jeg kan se igen og igen og stadig grine lige meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg har ikke Netflix :-(, så iiih, jeg vil gerne vinde :-).
  Min datter og jeg ser Orphan Black – suuuuperfed serie.
  Så er der jo Orange is the New Black, som også er fed!
  Og Game of Thrones 😀

  Gode hilsner
  ÅSe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Mine yndlingsserier på Netflix må være Orange Is The New Black, Homeland og Sherlock 😀

  Det ville være super fedt at vinde et halvt års gratis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  her hjemme har det klart været game of thrones, board walk empire og gossip girl der har hittet. Netflix er i øvrigt et fremragende supplement til underholdning under amning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Vi har ikke så mange valg hos os, så ramasjang er det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Jeg har lige været på barsel med Ellen, der ikke var/er den store sover, så jeg håbløst bagud på seriefronten.Glæder mig til igen at have tid til at fordybe mig i spændende universer. Jeg skal have set resten af gossip girl og så glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med house of cards og homeland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Vi har endnu ikke netflix, så jeg ved ikke hvad der er derinde….
  Mine yndlingsserier:
  Game of thrones
  Big bang theory
  How i met your Mother

  Vil meget gerne deltage – da det kunne være genialt med netflix, nu jeg lige er gået på barsel – og regner med at skulle føde midt i april 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Nu har jeg ingen børn, så det bliver mine der kommer her! Netflix er stor, og man kan blive ved med at finde nyt og godt.. Mine yndlings må være pretty little liars (kom med flere sæsoner), gossip girl og i øjeblikket er jeg i fuld gang med Dexter, som er vildt spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  smølferne, teletubbies og alt med ninjago

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min datter er kun 9 dage gammel, så det er kun mor og far der ser netflix herhjemme. Vi er netop startet på Ripper street, og det lover godt!

  Ellers synes jeg at suits og White collar har været nogle gode serier at se i slutningen af graviditeten, hvor alt andet end at ligge på sofaen virkede uoverskueligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S.

  Det må være Gossip Girl, Orange is the new black og grey’s anatomy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 7