Vind lækker Derma ansigtscreme til din hud

weekenden uge 11 med gul spraymaling og stålreol

 photo 2a000708-973b-47c5-bf55-e4ec65e6e7ba_zps84e9njsq.jpg
Vi har haft en lille ufrivillig blogpause da vores internet har fucket lidt op, samt vores kære Mac lavet numre efter den er blevet opdateret. Det burde være bare lidt mere stabilt nu, så derfor skynder jeg mig ud med et indlæg, da det kribler lidt. Vi har ellers haft en del på opleveren de sidste par dage, men tænker at lave et “ugen der gik indlæg” med stærk inspiration fra hende her, da jeg ikke tør satse på at computeren er ovre sit tigerspring…

Fredag var jeg til 30 års pigefødselsdag hos en veninde, og det var så skønt! Lørdag sov jeg længe, imens Nicolai også smålumrede den på sofaen til Ramasjang. Jeg glæder mig bare en lillebitte smule til at børnene forstår konceptet “det er weekend – vi sover LÆNGE”, men jeg kan godt se, at det nok ikke bliver inden for de kommende år. Pyyhaa bliver træt bare ved tanken.
Nå, tilbage til billedet af reolen. I løbet af ugen fik jeg nemlig den geniale idé at købe en af de billige stålreoler i Harald Nyborg til 189 kroner og nogle flasker spraymaling á 38 kr stk. I mit hoved ville det blive pisse godt, og lige sådan en reol Aya mangler på sit værelse….og en billig løsning! Well… Nicolai kiggede noget skeptisk, da jeg kom slæbende med papkassen og de gule spraydåser uden lige at have delt mine ideer med ham. Jeg beroligede ham med, at uanset hvad, så kan reolen jo bare bruges i det skur vi skal have i baghaven, og det kunne han nu godt gå med til. Jeg lagde op til at det bare var et hurtigt projekt – lidt grunder og et par pift med malingen og vupti så ville Aya have den sejeste gule reol på sit værelse til næsten ingen penge. Men altså… det endte med at Nicolai gik igang med projekt reol om lørdagen, hvor jeg ikke liiiige var så motiveret og tænkte “fedt han synes det er en genial idé alligevel, og så slipper jeg for at male den…”, men reolen er ikke færdig for:

– det kræver noget plads sådan at begynde at spraye omkring sig med gul maling
– og lidt i forlængelse af ovenstående, skal det heller ikke blæse for meget
– det vigtigste; tålmodighed. Og normalt har Nicolai tålmodighed, men ikke hvis det drejer sig om et projekt han nok i forvejen har dødsdømt. Så han var altså ikke gået helhjertet ind i projekt gul reol, men mere fordi han var blevet træt af at se på reolen inde i stuen 😉 Og så bliver jeg jo halvirriteret over, at han sådan bare går igang, når jeg jo selv havde planer om det… på et tidspunkt, når tiden var til det, og jeg havde lagt den rigtige strategi. Så reolen står stadigvæk halvgul ude i baghaven nu, og venter på at blive malet helt. Men arhg… jeg tør ikke helt indrømme det, men tror ikke det bliver sådan heeelt godt! Nu må vi se. Måske nogen af jer har spraymalet en stålreol før? blev resultatet godt?
 photo 4467db2f-d384-4960-bd28-73e7e5f7b3c4_zpsu0cizmv5.jpg
Nå, men heldigt at karrysilden jo så er gul 😉 Ej den var plat. Men Aya er glad for karrysild, og vi havde fået sendt noget fra Glyngøre i “gave” (sjov gave iøvrigt), så jeg syntes det var lidt sjovt at få taget et billede af silden, når den havde den helt perfekte gule farve jævnfør ovenstående. Man skulle tro jeg var bagstiv i lørdags forresten…
 photo 2c1c2fd5-856f-4116-96be-40bdbf21f834_zpsp7zjrezm.jpg
 photo fd54f5d1-0f56-44ed-8da6-120182d40007_zpsveat6fyt.jpg
Heldigt at børnene stadigvæk synes at jeg er sjov! Vi gik ellers til den med “bjørnen sover”, “tre små aber”, “trolden i æsken”, “hjulene på bussen” osv., og elsker at de er så meget “på”, når vi sætter os ned for at synge sange. Alvin er jo i en alder hvor han er begyndt at synge med, og det er sÅåååå cute, for han koncentrerer sig helt vildt, og det han synger er jo det rene volapyk, men fagterne er nu rigtige nok, men vi er stadigvæk på det stadie, hvor det kun er Nicolai og jeg der kan høre “jamen han synger da hjulene på bussen… eller nej vent… det er nok lille Peter Edderkop.. eller..” og så trumfer Aya: “han synger altså tre små aber!”… 🙂
 photo 6dbe7b17-4489-4e83-a583-3b049b60d013_zpsy2z0tre7.jpg
 photo 8796844d-50d4-4d89-bd2f-fcc3a1e80076_zpsznqcdtig.jpg
søndag blev der sunget lidt mere, handlet ind til den kommende uge, og Nicolai afsted til håndbold.
 photo 5bbc303a-a7cd-4a17-a052-2797af925002_zpsueuzunca.jpg
imens Alvin sov middaslur tog Aya og jeg et spil med Hr. Skæg. Bogstaver har jo virkelig fanget Ayas interesse, så dét spil hitter, og jeg er imponeret over vores lille geni af en datter herhjemme. Suk hun bliver for hurtigt stor nu. Der er også hængt bogstaver op på deres stue i børnehaven, og lige om lidt er hun blandt de ældste i børnehaven. Der er jo kun et år til at hun skal i SFO, hvilket hun fuldstændigt har styr på! Dagligt bliver vi lige mindet op, at Mumitroldene altså snart er de største i børnehaven… Ej fuck altså… Det ER vildt!
 photo IMG_0043_zpsv12ylsde.jpg
så vognede Alvin og det blev til en gå/cykeltur med “flokken”… og ja.. det var dén weekend!

– Sebrina

1 kommentar

  • Licking is one of the common forms of transmission as Fe – LV can be acquired through licking.
    If you have extreme liver pain for quit some time it is advisable to talk to your doctor to
    get taken care of straight away. Global – Data has found the existing competition in the sepsis therapeutics market to be weak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækker Derma ansigtscreme til din hud