Vise ord fra Aya #7

Ham den 2-årige

 photo d717f35d-8bcd-479c-94ec-4c805fdd2b4a_zpsrf5dr0de.jpgTAK for jeres lykønskninger til Alvin, som nu er en dreng på DO år ;-). Synes i den anledning at det er tid til en lille ‘status’:

– Han er viiiiiild med traktorer, gravkøer, kraner, lastbiler og alle de der store maskiner med hjul på.

– Derfor hitter lille røde traktor på Netflix i øjeblikket. Sammen med spiderman som Nicolai og ham havde hygget sig med i går, hvor de havde en far/søn dag.

– I øjeblikket sker der virkelig meget med hans sprog, og det er faaantastisk. Mere sprog = færre flitsbuer ;-). Han er så småt begyndt med forståelige sætninger, og synger også sange vi nu kan forstå. Han synger faktisk ret godt; “Huuuuuun er alt for perfekt!” (sang fra MGP)

– Han slår sin søster, hvilket vi prøver at lære ham, at det må man ikke. Ser ud til at blive en lang kamp… Han er også meget sød og kærlig ved hende, men det kan komme helt sådan umotiveret, hvor han giver hende en ordentlig én, og Aya bliver ked af det i stedet for at forsvare sig. Bagefter får hun krammer og “ågyld”, men det hjælper jo ikke så meget, når han gentager det igen efter 10 minutter… hmmmm. Gode råd modtages med kyshånd 😉

– Han sover senere end sin søster og vågner tidligere end sin søster. Han står op kl. 6.30. Nogle dage lidt før, og sjældne gange sover han til kl. 7.

– Bolde er virkelig også et hit. Og Ayas prinsessekjoler.

– Nennie (Nellie) er virkelig også toppen. Selvom hun også kan få et slag i ny og næ…. SUK!

– Han formår stadig at kunne spise så meget at han gylper eller kaster op. Charmerende. Og også lidt et problem. We know

– Han har ikke været til 2-års undersøgelse endnu, så aner ikke hvad han vejer og måler. Men han er stadigvæk en god størrelse. Bruger str. 98 i tøj.

– Han får lidt for ofte blodnæse

– Og lidt for sjældent klippet neglene

– Sand har han smagt rigtig mange gange, så tænker at den fase snart må være slut!?

– Han har helt sikkert overbid. Så satser på at han bliver rigtig god til sport! (der er brugt  lidt ironi her… eller…. nej)

– Han er faktisk ret lækker og mega street. Sådan kan hans forældre godt lide at klæde ham. Og nemlig. Vi bestemmer tøjet lige så længe vi kan. For vi har erfaret, at på ét eller andet tidspunkt får ‘de’ egne holdninger omkring kluns og alt andet her på jorden. Lige nu er han i en fantastisk alder hvor han er sjov, sød, kærlig, temperamentsfuld, charmerende, buldrende, snu og stadigvæk synes mor, far og storesøster er de bedste i heeeeeele verden.

– Meget vigtigt; han er IKKE trodsig. Vi ved jo det kommer………

– Han fortæller for det meste, når der er prut i bleen. Og har også stået på skammel for at tisse ned i toilettet. Det gik ikke så godt. Så det prøver vi lige en anden gang ik… Men han kan godt finde på at tisse på os, når han får skiftet ble, hvor det er tydeligt at han tisser med vilje, da han også kan stoppe strålen. Og nogle gange ligger han virkelig og “presser” for at få en tissetår ud. Hmm nok fordi mors reaktion er ret “sjov”…. Lille lort….!

– apropos lort. Så har han lagt sådan én i brusenicheen imens Aya sad på toilettet for selvsamme. Sympatiskideri er måske det nye!?. Selvom han også har fået lagt et par lorte på sit værelse i et blefri moment. Aya gav dog Nellie skylden. Men det var det så ikke. Såeh… Vi prøver at time de der blefrie øjeblikke, som han jo virkelig elsker. At løbe rundt i bar røv er virkelig (naturligvis) et hit.

– Han er rigtig glad for at gå i vuggestue, og leger nu med andre børn

– Sebrina

 

1 kommentar

  • Marlene Høj

    Tillykke med ham den 2-årige!
    De kan noget, de unger… Drive en til vanvid, men alligevel elsker vi dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vise ord fra Aya #7