Glimt fra Hamborg

Det er NU der skal laves hjemmelavet hyldeblomstsaft

 photo 28f4987f-53f6-43fa-b4d4-c8d7d1c85114_zpsngqotp7o.jpg
Herhjemme står der pt. en gryde med hyldeblomster og citroner (+ vældig meget “sukkervand”) i køleskabet og trækker. Det bliver til en lækker hjemmelavet hyldeblomstsaft. Nu er det 3. år i træk at jeg får brygget hyldeblomstsaft, så det er vel efterhånden blevet en tradition. Vi har masser af hyldeblomsttræer lige her hvor vi bor, og de er netop præcis klar til at blive plukket og brygget 😉
Jeg bruger denne opskrift og tilføjer også gerne lidt mynte! Mums. Det er super nemt og hurtigt at lave – altså hvis man ser bort fra de 3-4 dage i køleskabet… I morgen kan den så komme på flasker, og blive serveret for de fødselsdagsgæster der kommer for at fejre Aya. Vi holder nemlig hendes fødselsdag over flere omgange i år pga. nogen er på ferie, når hun har rigtig fødselsdag. Så hun glæææææder sig naturligvis. Egentlig rart at kunne gøre det á to omgange, så der ikke er så mange mennesker på én gang 🙂

– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra Hamborg