eltandbørste til femårig? - sponsoreret video

Festivaltøj til de normale ;-)

 photo PicMonkey Collage_zpsjli5yauv.jpg
1. maxjenny! poncho 2500,-/ 2. Adidas hoodie 384,-/ 3. Topman Hoodie 299,-/4. Your Turn regnjakke 259,-/
5. adidas badetøfler 249,-/ 6. The Furies top 292,-/ 7. asos tank/vest 73,-/ 8. Zign badetøfler 179,-/
9. Vero Moda shorts 149,-/ 10. asos denimshorts 135,-/ 11. Asos gummistøvler 130,-/   12. Nike Free Viritous sneakers 979,-/ 13. Nike Stefan Janoski Max sneakers 1045,-/ 14. Tretorn gummistøvle 549,-/ (indeholder affiliate links)

Nu hvor Roskilde kører for fuld hammer (og vi rent faktisk, hvis vinden står rigtigt kan hører musik fra Roskilde), så glæder vi os virkelig meget til vores debut på Skanderborg Festival! Udsalget er også for alvor igang, og det vrimler jo rundt med gode tilbud. Så her er vores festivalfavoritter. Jeg havde jo en forestilling om, at jeg skulle rende rundt i lækre playsuits/buksedragter, indtil jeg tænkte over, at det jo egentlig ikke var SÅ praktisk, når man skulle tisse 😉

Regnjakke: jeg skal uden tvivl have min maxjenny! regnjakke med. Jeg håber jo nærmest at det bliver regnvejr, så jeg bare kan få min regnponcho på 😉 ELSKER den <3

Badetøfler: fordi det jo bare ER rart og mega hipt i øjeblikket… Jeg selv har købt disse i guld, og de er dejlige at have på! Så lur mig om de ikke kommer på til sygeplejeuniformen også 😉 Nicolai har selv de (ret så billige) Zign badesandaler, og de er på en eller anden måde ret stilfulde… hvis badesandaler kan være det!

Sneakers: behøver vel ingen forklaring? Vi kommer nok begge til at have aaaaalt for mange med.

Gummistøvler: behøver heller ikke så meget forklaring. Her har vi begge gummirøjsere på “lager”.

Hoodie: fordi det nok også bare bliver lidt koldt om aftenen!?

Denimshorts: det jo bare hører en festival til… ikk? Og så kan de jo nærmest bruges alle dage, og styles på mange måder!

Tanktoppe/vest: fordi det jo naturligvis bare bliver varmt og sådan en sag er lækker at have på og gerne med en lidt fræk top/bh indenunder 😉 Altså til kvinder…! Og hånden på hjertet. Jeg synes det kan være ganske frækt når en (veltrænet) mand har tanktop/vest eller hvad den nu hedder på – altså når vejret er til det. Ikke bare for at have den på for at vise sig frem, men når det rent faktisk er varmt. Nå.

Hvad vil I tilføje? Solbriller har vi naturligvis også. Og så mangler vi en smart rygsæk! Og måske også en hat?

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eltandbørste til femårig? - sponsoreret video