★ Vind billetter til Flying Superkids i København d. 28. juli ★

jordbær selvpluk hos Kildebrønde Frugtplantage

 photo jordbaeligr - 1_zpsgdjc38wc.jpg photo jordbaeligr - 1 1_zpswo3dmgmw.jpg photo jordbaeligr - 1 2_zpshayh0rk5.jpg photo jordbaeligr - 1 3_zpsx0svxsaw.jpg photo jordbaeligr - 1 4_zpsastq7omc.jpg photo jordbaeligr - 1 5_zpsek4jvlm2.jpgVi nåede det liiiige inden selvpluksæsonen lukkede for i år. Det er nemlig i morgen! Her i lokalområdet ligger en meget stor frugtplantage  – Kildebrønde Frugtplantage, og vi har læææænge snakket om, at NU skulle vi også ud og have plukket jordbær. Det blev så i aftes, og selvom det var sidste udkald, så var der rigeligt med jordbær tilbage til os! Ej det var hyggeligt, og selvpluksjordbær erstattede fredagslikket uden de store indvendinger. Danske jordbær, og så endda selvpluk, smager jo bare bedst 🙂 . Og deres lækre æblemost kom også med hjem. Mums,  har lige drukket det sidste her efter jeg er stået op efter første nattevagt. Dejligt forfriskende.

Jeg ærgrer mig over at vi ikke har fået udnyttet det noget mere, og Nicolai og jeg blev enige om, at det er på tide at få tjekket diverse gårde ud i lokalområdet, hvor vi kan købe grøntsager, æg mm.. Dels er der garanteret noget at spare, men det er også bare mere lækkert, og tanken om at støtte lokalt er noget vi også er begyndt at tænke mere og mere over. Dét havde jeg egentlig aldrig troet, men det gør det. F.eks. køber vi nærmest alle børnenes sko hos den lokale skohandler. Så vi er ved at blive ret provinsagtige 😀 Er det også noget I går op i? At støtte lokalt? Og er der nogle læsere der kan tippe om gårde i Solrød-Karlslunde-Køge området?

Jeg vil faktisk nyde stilheden herhjemme med en cortado toppet med lakrids, selvpluksjordbærrester inden det går løs med 12 timers nattevagter. Nicolai og børnene er hos min bror og svigerinde, så jeg har faktisk sovet nogenlunde, og Nellie har nærmest ikke forstyrret mig. Så jeg er faktisk ikke så mærket for én gang skyld. Jeg tager nok ordene i mig senere.. 😉

– Sebrina

3 kommentarer

 • Mie

  Jordbærhuset på Jerismosevej på parkeringspladsen ved Irma. Det er Kildebrøndes og de sælger, ærter, jordbær, æblemost og nye kartofler, åbent fra 11-17:30.
  Engstrupgård i Karlslunde, tæt på Kalkgraven – de har mange lækre grønsager, æg, blomster og planter.
  Hvis I kan lide fisk, så skal I prøve fiskebutikken på Mosede Havn, det vil I ikke fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kildebrønde er SÅ hyggelig, den bruger vi også. I æble/pære sæsonen skal i tage en tur til Vedbæk op til Frydenlund plantagen. Det er ren fryd for børn at plukke frugt direkte fra træerne, og de har fine steder til madpakke spisning også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I got this site from my buddy who shared with me about this web page and now this time
  I am browsing this web site and reading very informative articles here.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

★ Vind billetter til Flying Superkids i København d. 28. juli ★