De der frostballoner

Glimt fra Smukfest #2

 photo skander - 1 11_zps3osandae.jpg photo skander - 1 17_zpsx9ceqncm.jpg photo skander - 1 12_zpsx3ce0sta.jpg photo skander - 1 13_zpsklma6jup.jpg photo skander - 1 14_zps048dhzln.jpg photo skander - 1 15_zpstt5srobn.jpg photo skander - 1 16_zpsegnzyv9h.jpg photo skander - 1 18_zpsi9piyyfm.jpg photo skander - 1 19_zpsrdjgqnuo.jpg photo skander - 1 20_zpszuvwmyvq.jpg photo skander - 1 21_zpszioyicce.jpgLige de sidste glimt fra Smukfest! Nicolai vil gerne selv skrive om frieriet, og lige nu har han lidt travlt på job inden vi skal på ferie, så I må altså hænge lidt på! Jeg kan egentlig ikke skrive hvad der var bedst til Smukfest for i sin helhed spillede (høhø) alt. Vejret, god musik, god mad, lækre drinks, at gå hånd i hånd og gøre hvad vi havde lyst til, glade mennesker, den smukke natur… og ja.. kunne jo blive ved! Det er bestemt ikke sidste gang vi har været til Smukfest. Se de første glimt her.

– Sebrina

1 kommentar

 • Camilla Elken

  Nøj, det er da lige før jeg bliver overtalt til at prøve sådan en SMUK festival af ☀️
  Ser lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De der frostballoner