playitas med børn - aktiv børneferie

ham den huslige

 photo 60d09737-2ae7-408e-911d-ff95ab6a0884_zpshbt9dgf3.jpg
 photo 1b8ea6da-f649-4d65-b521-b8863567a968_zpsbmeraywy.jpg
 photo 866a7206-3b43-47c4-a4e3-3c200bce6929_zpswmsr8jag.jpg
Han er mere alene med børnene end jeg er. I denne uge er det ham der afleverer OG henter børnene, og tager dem til fritidsaktiviteter. Forhåbentlig når jeg at tage med Aya til svømning i morgen (please vær sød ved mig i morgen Køge Bugt). Han står for aftensmaden de fleste dage i denne uge, og går ture med hunden. Vasker tøjet og sørger for at vores hjem er rydeligt. Han læser godnathistorier, putter og er i det hele taget i mine øjne helt perfekt.

Og han gør det. Uden brok, uden at det bliver nævnt som værende et problem. Praler jeg? Ja det gør jeg nok. Nogen vil mene “jamen sådan er det at være sammen med en sygeplejerske”. Og nogen vil nok mene at JEG er doven ;-). Heldigvis gør jeg come back i næste uge, hvor jeg kun har to arbejdsdage. To helt almindelige arbejdsdage. Jeg glæder mig, for jeg hader at være hende der arbejder og sover, og måske kun lige når en gåtur med Nellie og at svinge støvsugeren inden den står på arbejde. Hvis jeg er rigtig god, så spiser jeg morgenmad med børnene og kysser dem farvel og ønsker dem en god dag, og så ser jeg dem først igen 24 timer efter. Jeg er egentlig personligt glad for aftenvagter, men det fungerer bare ikke skide godt med familielivet herhjemme. Jeg er først hjemme i seng omkring 00.30, og jeg er simpelthen såååå træt kl. 6.30, hvor Nicolai og Alvin står op at jeg ikke kan overskue at have børnene hjemme indtil kl. 9. Jeg vil bare sove, så jeg er frisk til at tage på arbejde igen om eftermiddagen. Det var en helt anden sag da vi kun havde Aya. Så om det er alderen der trykker, arbejdet der er for hårdt, eller det er fordi der er to børn, det ved jeg ikke helt. Ikke at det altid er sådan, og jeg hiver også ofte mig selv op og netop har morgener med børnene, afleverer dem lidt sent osv., og prøver så at slappe den bagefter. Så for mange aftenvagter og for den sags skyld nattevagter i træk fucker mig altså lidt op for tiden. Enten fysisk (pga. for lidt søvn) og/eller psykisk (pga. dårlig samvittighed over for børn og Nicolai). Heldigvis er der jo også uger kun med dagvagter eller en masse fridage, og det har jeg i sigte de næste uger. Jeg piver nok bare lige lidt i dag, og priser mig lykkelig over at jeg skal giftes med ham den huslige. Og så har jeg jo et ret så meningsfuldt arbejde og de bedste kollegaer, ej at forglemme! Det er derfor jeg gør det jeg gør.

Billederne er fra en dag Nicolai stolt kom hjem med ribs og lavede lækker hjemmelavet ribssaft. For han har virkelig taget den der huslige rolle til sig, og jubler nærmest hver gang han finder et sted med bær. For tiden holder han øje med havtorn, som vi også er omringet af hernede, og jeg venter spændt på, hvad han finder på….

Min dejlige kommende mand  ♥

– Sebrina

7 kommentarer

  • Tilde

    Han lyder skøn. Hils han og sig at det er lidt for tidligt til havtorn, men at brombærrene er modne nu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Jep dem har vi også fundet 🙂
      Har du nogle tips til noget med havtorn?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Mit liv om igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

    Nu får jeg fornyet respekt for min mor, som ved siden af sit sygeplejejob med døgnvagter osv. står for ALT det huslige – indkøb (på cykel!), madlavning, tøjvask, rengøring og da mine 2 søskende og jeg var små også alt hvad der havde at gøre med os… Ikke fordi hun var alenemor, men min fars job har bare altid fyldt mest. Hun arbejdede så også kun 32 timer i en lille periode, det tog måske lige toppen af læsset 🙂 Hun er heldigvis en stærk, selvstændig kvinde, som har fået det hele til at fungere og samtidig selv holdt fast i sine behov (løbeture osv.), men hun ville nok være misundelig og meget glad på dine vegne – for en mere fair arbejdsfordeling havde da nok passet hende godt!
    Skønt, at I får det til at fungere på en anden måde end den traditionelle, som min mor jo til en vis grad var underlagt. Du gør sgu et ædelt stykke arbejde, som så desværre går lidt ud over familielivet ind imellem, men til gengæld har dine børn to forældre, der er glade for deres jobs!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Respekt til din mor <3 Og tak for din kommentar!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Godt at du værdsætter ham 🙂

    Lige et spørgsmål, hvor er flasken fra billedet fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Den er købt på Kildebrønde Frugtplantage 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

playitas med børn - aktiv børneferie