Det er bare så meningsløst!

dårlig timing…!?

 photo IMG_1963_zps0tzd61uo.jpgDet var måske sådan rimelig dumt at springe Alvins lur over i dag, for kl. 18 lå han sådan der i mine arme. Det betyder jo at vi bliver vækket kl. tidligt i morgen, søndag. Søndag efter vi skifter til vintertid. Tror da bare jeg hopper i seng sådan lige om lidt, så jeg er klar kl. 5 i morgen… Eller også sidder jeg og smæsker mig i (børnenes) slikkepinde og går amok på pinterest og Netflix. Nicolai er nemlig ude og kammerate den. Jeg ærgrer mig også ret meget over, at jeg ikke lige havde tænkt på at smutte forbi den lokale slikbiks og mixe min HELT egen slikpose, nu hvor jeg har sådan en aften i godt selskab med mig selv. Vi har ikke engang vindruer på lager. Vi har nærmest intet på lager, da det er i morgen vi skal handle ind, hvilket betyder halvtomt køleskab og kikseskuffe. Nå, vi har da nogle riskiks og peanutbutter, og har ladet mig fortælle, at det er udmærket combi. Og vi har mælk og nesquickkakao. Det er heller ikke dumt! Så ja, det vil jeg gøre!

Håber I nyder weekenden!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er bare så meningsløst!