De normales historie #17 (træt af barsel)

Nogle erfaringer med børnesenge fra KidKraft?

 photo kidkraft-b_d-b_rneseng-l_ngde-140cm-4_zpsw1fpcwho.jpg

KidKraft bådseng 1798,- (adlink)

Alvin sover stadig i sin tremmeseng, hvor vi dog har taget en af siderne af, og i stedet har sat en sengehest på. Det er på tide at han får sig en større seng, og vi har snakket lidt frem og tilbage om at han evt. kunne overtage Ayas juniorseng, og hun så kunne få en ny seng. Vi gad godt at Aya kunne få en sej højseng, hvor der så under sengen kunne stå skrivebord, for at udnytte pladsen helt optimalt, og evt. også en hyggeplads. Men med dét vi havde tænkt os for hendes højseng, så løber det ret hurtigt op pengemæssigt, og som sådan er det ikke en nødvendighed at hun får en større seng her og nu. Det kunne i stedet blive et sommerprojekt kombineret med hendes 6års fødselsdag. Så vi er nok ude i at vi må købe en seng til Alvin, og vi synes denne  bådseng er super fin og heller ikke voldsom dyr i det, men vi kender intet til kvaliteten, så er der nogen af jer læsere der mon har erfaringer med børnesenge fra KidKraft?

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #17 (træt af barsel)