nu må der igen fløde i kaffen!

nemt fastelavnskostume

 photo fas_zps6yi9d6mt.jpgDet er jo snart fastelavn igen! De sidste par år har jeg selv lavet Ayas kostume, ikke noget vildt og voldsomt for jeg er bestemt ikke en kreamom. Fuglen tog dog alligevel noget tid, men sidste års æbletræ var et nemt fastelavnskostume. En grøn sweat købt på udsalg i H&M til 30 kr. Derefter lidt grønt tyndt filt i to forskellige farver, nogle bladepalietter, en sommerfugl købt i Tigerbutikken og nogle vandballoner (de var vist de dyreste!). Bladene blev klippet og syet på. Ballonerne ventede jeg med at sy på aftenen forinden, da de nok ellers ville blive nogle lidt fesne æbler. Så havde hun brune leggins på, og fik grøn hårfarve i håret.

I år vil Aya bare gerne være prinsesse eller heks, og jeg kan ikke rigtigt præge hende. Vi har jo faktisk flere kjoler herhjemme, men selvom jeg ikke er kreamor, kan jeg godt lide at være inde over fastelavnskostumet, så jeg vil lige tjekke diverse hekse og- prinsessekostumer ud, og så kan det være at vi kan mixe noget sammen. Alvin vil helt sikkert være Spiderman, og det kostume har vi styr på 😉

Kan I anbefale nogle gode hjemmesider med inspiration og fine fastelavnskostumer? Tænker at få tjekket Pinterest ud og AliExpress har sikkert også noget billigt at byde på!

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nu må der igen fløde i kaffen!