#perfektudenfilter

Hov hov nogen har tabt en tand!

tand tandog det skal der altså lige prales med. Den første rokketand! Virkelig store sager. Aya vækkede mig den nat hvor Alvin vågnede 30 gange pga. sygdom, og sagde: “mor min rokketand er faldet ud!”, og så sad hun med den i hånden. Jeg var så konfus og træt, at det blev til “fedt skat! Læg du den på spisebordet, og kom ind og sov videre…”. Den efterfølgende aften blev den så lagt under hovedpuden, og den efterfølgende morgen lå der så en femmer under hovedpuden, sammen med tanden. Aya mente helt bestemt at det var fordi tandfeen nok ikke havde plads til alle de tænder derhjemme, at hun havde været så venlig at lade den ligge.

Det var lige en hurtig opdatering som da skal deles på bloggen, haha. Jeg er ramt af tømmermænd i dag. Var hjemme lidt over 6 i morges efter en fantastisk 30 års fødselsdag, og Alvin er også helt frisk igen, så Nicolai og børnene har været i bio imens jeg sov den ud.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#perfektudenfilter